Дървото на живота

Дървото на животаДискусия между Васил Банов и фенове в Стара Загора

Почитателите на „Дървото на живота” отправиха своите въпроси към известния актьор

 

 Този уикенд „Дървото на живота” успя да зарадва и зрителите от Стара Загора с предпремиерна прожекция на новия епизод от историческата сага на TV7. След успеха на турнето в емблематични български градове, продукцията пристигна и в „града на липите”, където беше посрещната с голям интерес и много въпроси от страна на феновете. Събититието се състоя в събота вечер в Регионаланата библиотека „Захарий Княжески”, любимо място на старозагорските читатели.

 По традиция прожекцията на предпремиерния епизод беше открита от професор Андрей Пантев, говорител на продукцията, който отново завладя публиката с увлекателните разкази за периода, пресъздаден в „Дървото на живота”. Гостуващ актьор на събитието беше едно от големите имена на българското кино и българския театър – Васил Банов. В сагата той изпълнява ролята на адвокат Каменов, с която за пореден път печели уважението и възхищението на почитателите. Банов беше посрещнат с бурни аплодисменти, цветя и много въпроси, относно ролята му в „Дървото на живота”. Актьорът направи интересна дискусия с публиката, в която да разкаже повече за изминатия път в кариерата, както и за това какво му е донесла ролята на адвокат Каменов.

 Сред гостите присъстваха представители от Педагогическия факултет на Тракийския университет , които използваха възможността да изкажат на Банов своето възхищение от сагата. Фондация „Малкия принц”, една от известните в Стара Загора фондации за деца в неравностойно положение също взе участие в събитието. Децата на езиковата гимназия не пропуснаха да вземат автографи и да се поинтересуват за детайли от създаването на сагата.

 След Стара Загора предстои да бъде обявен следващия град, който ще бъде посетен от TV7.  За повече информация следете сайта http://tv7.bg и Facebook на http://facebook.com/BulgarskataSaga.  

- Advertisement -