Данчо Караджов и Маги Гигова

- реклама -

Данчо Караджов и Маги ГиговаДанчо Караджов и Маги Гигова в студиото на „Денят отблизо с Мария”

В понеделник гост на Мария Андонова е една истинска роклегенда- Данчо Караджов, който преди малко повече от месец стана на 60 години. Известният фронтмен на група „Сигнал” пуска на пазара първия си солов албум „Такъв е животът”, в който има 9 изцяло нови песни. Миналата година Данчо стана горд дядо на малката Ния, на която посвети и песен. Той ще разкаже за дългите години на сцената и защо чак сега издава солов албум.
Във вторник специален гост на „Денят отблизо” с Мария е журналистът Маги Гигова, която ще разкаже за новата си книга „Новите пътешествия на Маги от Магелан”. Тя ще разкажи на зрителите за много екзотични дестинации, между които дивите племена в индийския щат Гуджарат и индианците ембера на езерото Гатун в Панамския канал. Маги е член е на Световната федерация на пътуващите писатели и е обиколила 66 страни. Жената превърнала работата си в хоби, която не познава скуката ще разкаже за срещите си с Уесли Кларк, Чери Блеър, Бил Клинтън и принц Чарлз, за гостуването си при балийската принцеса и индийския принц.
В понеделник стартира здравното риалити „Зелената линейка”, което ще се излъчва всеки ден в рамките на предаването, а демонстрациите в студиото са посветени на рибната кухня.

„Денят отблизо” с Мария, от понеделник до четвъртък, 11:00 часа по БНТ!

- реклама -