Четирите шанци

- реклама -

BNT1_logo_200БНТ ще излъчи  двубоят Зографски-Шмид на “Четирите шанци”

 БНТ закупи ексклузивните права за излъчване  на територията на България с разпръскване на сигнала по наземен път от последните два старта от 61-ото издание на турнира по ски-скок “Четирите шанци”.

Летящите мъже са вече в Австрия за последните две изпитания.  Битката между водещите школи Норвегия и Австрия е в центъра на интригата.
На този фон едно български момче – Владимир Зографски, все по-често оставя зад себе си в класирането светила от елита на планетата. Самоковецът преодоля квалификациите в Инсбрук в третия старт от веригата “Четирите шанци”. Зографски постигна 119.5 метра и завърши на 13-о място със 113.9 точки. Така в първия кръг на утрешното състезание българинът ще срещне в пряк дуел олимпийския шампион в отборните скокове от Солт Лейк Сити-2002 Мартин Шмид от Германия.  

БНТ1 с преките си предавания ще пренесе аудиторията си на ски-шанците в Инсбрук на 4 януари от 14,45 и в Бишофсхофен на 6 януари от
17,30, за да проследим дуела на младия българин срещу опитния ветеран.
В неделя ще разберем кой ще спечели надпреварата и дали наш спортист ще постигне най-доброто си класиране в “Четирите шанци”.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -