Черешката на тортата – ти си звездата

- реклама -

Най-дългото хоро в „Черешката на тортата – ти си звездата”

 

Тутманик, гурме кухня и американо-мексикански гозби овкусяват седмицата

  

Много храна, много емоции… и най-дългото хоро – това са само част от  изненадите, които ще предложи „Черешката на тортата – ти си звездата” следващата седмица /26 – 30 ноември/. На масата ще седнат компютърен специалист, художник и гримьор, барман, фризьорка и интернет доставчик с артистични наклонности.

Менюто ще започне типично по български – с тутманик и традиционни гозби. Домакин ще бъде ИТ специалистът Тошко, който ще бъде виновникът и за най-дългото хоро както в историята на шоуто, така и в Горна Малина. Изтънчена и артистична ще бъде вечерята във вторник, когато домакин ще бъде художничката Габи. Тя ще приготви истински творения на изкуството и вкусни ястия – някои от гостите ще си оближат пръстите, други ще си вземат за вкъщи, а трети – ще останат недоволни.

Сряда ще бъде посветена на гурме кухнята. Менюто ще започне със супа, ще продължи с нестандартно основно и ще завърши с коктейли на специално място, а организатор на всичко това ще бъде българският турчин Синан.

Международна ще бъде вечерта в четвъртък, когато домакинът Елвира ще приготви американска вечер с мексикански вкус, гарнирани с няколко на брой изненади.

Часът на истината ще настъпи в петък, когато домакин ще бъде Боби. Той ще посрещне гостите си с изобилие от храна и ще успее да свали всички маски. Много неща ще бъдат казани, но само един ще бъде избран за фаворит на седмицата.

 

 

„Черешката на тортата – ти си звездата” – от 26 ноември до 30 ноември, от 17.00 ч. по Нова ТВ 

- реклама -