Черешката на тортата – ти си звездата

- реклама -

Черешката на тортата – ти си звездата„Черешката на тортата – ти си звездата” тръгва на море

 Напук на късната есен, през следващата седмица „Черешката на тортата – ти си звездата” облича целия си бански и отива на море. За лятното настроение на екрана от понеделник, 15 октомври, ще се погрижат Ира, която е собственик на кетъринг фирма, Тотко, който се занимава с риболов, Пламен – бохем  и ресторантьор, Ивелина, която работи като брокер и  студентът Божидар. Те ще посрещнат гостите си на морския бряг – в Созопол, на Св. Тома и във Варна, а лятни изненади и горещи емоции на екрана  съвсем няма липсват.

 Първият домакин за седмицата е Ира, която ще приготви истинска испанска паеля, бутчета с пет вкуса и нетрадиционен десерт с червено цвекло. Следобедът в „Черешката на тортата – ти си звездата” обещава много танци и забавление, а на масата ще бъде буквално феноменално, благодарение на един от участниците  – Божидар, с прякор Феномена.

 Вторият домакин е Тотко, който е рибар. За своята вечер в  шоуто той ще налови прясна риба и ще посрещне останалите участници с тематична трапеза и истински лирична изненада. Всичко това обаче ще закъснее с около два часа, което в крайна сметка ще изнерви гостите му.

 Срядата в ефира на Нова ТВ ще бъде посветена на екстремните изненади, а вторият мъж  в компанията  – Пламен, няма да прояви никаква милост към гостите си. След като ги посреща с предложението за гмуркане в морето, за всички ще настъпи истинска суматоха. На някои им става лошо, а други изпадат в истерия. След това сериозно премеждие вечерта завършва с трапеза от рибни деликатеси и свински джолан, тиквички и още вкусни изненади.  В четвъртък поредната морска изненада на Ивелина ще предизвика неодобрението на нейните гости. Оказва се, че дори мечтите за морски авантюри имат край, а вечерта завършва буквално на пожар – когато фенери с желания едва не подпалват къщата на домакинята.

 Седмицата в петък ще завърши повече от позитивно – с един приказен финал – в детския център, в който работи Божо. В петъчната вечер една история ще предизвика сълзи, едно изказване ще доведе до скандал, а накрая гостите няма да могат да спрат да се смеят. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -