CARL COX GLOBAL 500

- реклама -

CARL COX GLOBAL 500 на живо по Радио NOVA

Предаването празнува 10-годишнината си в сряда от 23:00

На 17 октомври предаването на Carl Cox “Global” навършва 10 години с юбилейния си брой 500! Специалното издание ще се излъчи в България единствено по Радио NOVA на живо в сряда – 17.10 от 23:00.

“Global” безспорно е едно от най-любимите радио предавания от електронната сцена, като звучи в над 40 страни. В България миксовете на Carl Cox се излъчват всяка неделя от 19.:00ч, с повторение в четвъртък от 22:00, единствено на 101.7 MHz и http://radionova.bg.   

Кулминационният 500 брой на предаването ще се излъчи от най-важната конференция за електронна музика в Европа – тази в Амстердам. За първи път в историята си, предаването ще се излъчи на живо пред милиони слушатели по света, а Радио NOVA ще направи и своите слушатели и фенове част от събитието. На 17.10 Global 500 ще взриви култовия клуб Gashouder в сърцето на Амстердам и неговите 3500 посетители. В нощта на събитието, към Carl Cox ще се присъедини и легендарният Fatboy Slim, талантливата техно диджейка Nicole Moudaber и водещата и диджейка Charlie Hedges. Ще се включат и повечето от звездите, взели участие в предаването през последните 10 години. Партито ще продължи повече от 8 часа – от 23:00 часа на 17 октомври до 07:00 часа на 18 октомври.

“Global” обхваща широкия спектър на електронната музика, като акцентира на най-актуалната техно и хаус музика, лейбъли, продуценти и диджеи. Шоуто проследява най-важните световни турнета на Carl Cox и често отразява партитата от лятната му резиденция Space в Ибиса. Сега за първи път ще прозвучи на живо от Gashouder в Амстердам.

Повече детайли очаквайте в ефира на радио NOVA и на официалната Facebook страница. JUST LISTEN! J

- реклама -