Брилянтин

- реклама -

Деси Тенекеджиева и Калин Вельов забиват в Брилянтин

 

Деси Тенекеджиева се завърна от Италия, където бе на важни работни срещи относно кино ангажиментите си като продуцент и актриса през цялата следваща година. Но както винаги не изоставя и музиката.

На 21-ви ноември вечерта в Брилянтин, Деси заедно с близкия си приятел перкусионистът Калин Вельов,  продължават серията си от клубни  участия. Срядата е запазен ден на култовия софийски клуб за специални БГ партита с едни от най-известните и обичани български изпълнители.

Освен парчетата от албума “Crazy Butterfly” Деси и Калин са подготвили и няколко световни кавъра, специална изненада за феновете и гостите на клуба.

Днес, 19-ти ноември, Деси Тенекеджиева ще вземе участие и в благотворителния концерт „Чуй ме любов” срещу анорексията, в театър София, като за пореден път ще покаже силната си гражданска позиция по наболял и актуален социален проблем.

Веднага след това Деси и нейният екип продължават  трескаво подготовката за най-важното си музикално събитие за годината – големите  Коледни концерти „Деси Тенекеджиева и приятели” със Симфоничен оркестър във Варна (13.12) и Русе (27.12) и обещават магическа коледна приказка и много музикални изненади за всички.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleBIG BROTHER ALL STARS
Next articleKлуб Rock IT