БОРИС РАДЕВ РЕЖИСИРА БЕНЕФИСА НА ВЛАДИМИР НИКОЛОВ

- реклама -spot_img

РЕЖИСЬОРЪТ, КОЙТО ПОСРЕЩНА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ II ПОДГОТВЯ СУПЕРШОУТО В „АРЕНА АРМЕЕЦ“

 

 Режисьорът на посрещането на Папа Йоан Павел Втори у нас Борис Радев е родният талант, който подготвя специалните изненади и всички детайли за впечатляващия бенефисен спектакъл „Моята игра“ на Владимир Николов. Борис Радев е едно от най-уважаваните имена в творческите и режисьорски среди, а с неговото участие се гордеят още и ежегодните Спортни икари и Наградите на Столична община за ярки постижения в областта на културата.

За всички фенове в публиката, които на 8 май ще изпратят капитана на националния отбор Владимир Николов от спортната сцена, той обещава незабравими емоции и невиждано шоу. „Спектакълът „Моята игра“ на Владимир Николов ще бъде един изключителен завършек на една изключителна кариера – неоспоримо доказателство за българската сила, воля и дух“ – споделя самият Борис Радев.

Отново напомняме, че до момента обявените волейболни легенди, които ще се включат в титаничния сблъсък, са Никола Гърбич, Александър Волков, Христо Златанов, Теди Салпаров и треньорите Владимир Алекно и Пламен Константинов.

Обявените специални гости в бенефисния мач са най-талантливият роден джаз и поп певец – Васил Петров и уникалната танцова дръм формация „Вакали.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“ от 18:00 часа.

ВЛАДИМИР НИКОЛОВ

- реклама -spot_img