BON JOVI

- реклама -

2ЗАПОЧВА СЕЗОНЪТ НА BON JOVI

*       *      *       *

В МЕСЕЦИТЕ ДО КОНЦЕРТА БОЛКЪН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ НА ХИЛЯДИТЕ ФЕНОВЕ НА ГРУПАТА УНИКАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ПОДГРЕЯТ ПОДОБАВАЩО ЗА ШОУТО СЪС СЕРИЯ КЛУБНИ ПАРТИТА И ФЕЙСБУК ИГРИ

*       *      *

СЕЗОНЪТ НА BONJOVI ЗАПОЧВА С ИСТИНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО – „МОЖЕШ ЛИ КАТО ТЯХ?!” ИЛИ ГОЛЯМОТО КАРАОКЕ НАДПЯВАНЕ В КЛУБ ROCKIT

Започва сезонът на BONJOVI! Вместо феновете да тръпнат в нетърпеливо очакване на концерта, те могат да избършат прахта от старите си Bon Jovi дискове и аудиокасети, да извадят от дъното на гардероба своето любимо дънково яке и да се подготвят за невиждана рок фиеста, която започва още сега. Организаторът на концерта ще зарадва десетките хиляди почитатели на групата с шумна серия от генерални репетиции, които да ги подготвят за най-очаквания рок концерт на годината! Болкън Ентъртейнмънт и мениджмънта на Bon Jovi са подготвили много приятни изненади, с които да топлят сърцата на феновете до концерта. Официален мърчандайз на групата, новият албум WhatAboutNow”, както и билети за концерта от първа линия са само част от нещата, които феновете ще могат да спечелят докато се забавляват. Специално обръщение на Джон Бон Джоуви към българската си публика пък ще превърне Сезонът на BON JOVI в един много емоционален мост между почитатели и група.

Сезонът стратира със серия партита в емблематичния столичен рок клуб RockIt. На 29 януари клуб RockItще посрещне най-надъханите, най-артистичните и забавни любители на рок музиката на първото от серията караоке партита „Можеш ли като тях?”. Караоке предизвикателствата ще се организират в клуб Rock It веднъж месечно във вторник, а през април най-добре изявилите се ще застанат един срещу друг на финалната битка, за да излъчат големия победител, който ще гледа шоуто от така желаната Диамантена зона (билетите за която отдавна са разпродадени).

Серията клубни партита в RockIt се организират съвместно с Българския фен клуб на бандата BON JOVI – BULGARIAN FANS, който е един от най-организираните и многобройни фен клубове в страната ни. Те ще бъдат подробно отразявани на страниците на вестник Стандарт, основен медиен партньор на рок маратона в RockIt.

С оромно нетърпение се очаква и издаването на новия албум на бандата през месец март – WhatAboutNow. Първият сингъл от албума вече е факт и доказателство, че BON JOVI чудесно владеят рецептата за рок хитове. Издаването на новия албум също ще бъде отпразнувано на българска земя с рилийз парти в RockIt.

Около наближаващия ден на влюбените – в половинките си или пък в рок музиката – феновете ще имат възможността да празнуват на едно по-специално парти в клуб Rock It. Подаръците ще бъдат осигурени от организатора на концерта, а пожеланията лично от Джон Бон Джоуви. На фейсбук  страницата на Българския фен клуб BON JOVI – BULGARIAN FANS всеки ще може да сподели своите незабравими моменти, свързващи в едно музиката на BONJOVI и любовните емоции и да получи подарък.  

Тези фенове пък, които могат да се похвалят с колекция спомени от BON JOVI – дрехи, значки, списания, плакати, снимки, аудиокасети или каквото още им хрумне от кутията със спомени, могат да ги покажат на всички на снимки в кампанията „Извади спомените” – отново във фейсбук страницата на фен клуба BON JOVI – BULGARIAN FANS и да се борят за така желания Диамантен билет за концерта.

За БЕК

За последните 10 години компанията се налага като един от най-големите и успешни  промоутъри в България и региона. БЕК организира едни от най-мащабните концерти и фестивали като Kiss (2008, София), Metallica (2008, София), ZZ Top (2009, София),  AC/DC (2009, Белград), AC/DC (2010, София), Rammstein (2010, Белград), Sofia Rocks Fest (Big Four, Rammstein, 2010; Judas Priest, Whitesnake 2011; Guns N Roses 2012) и още много.

14 май 2013 /вторник/ Национален стадион Васил Левски

Билетив мрежата на Еventim,включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети: на www.eventim.bg

Експресна доставка на билети до 2 часа през www.bgmenu.com

Повече инфо на: www.becbg.com

- реклама -
Previous articleМИШО ШАМАРА
Next articleИстория.BG