БНТ1 ИЗЛЪЧВА КУЛТОВО БРИТАНСКО ШОУ ВСЯКА НЕДЕЛЯ

бнт

Комикът Греъм Нортън забърква звездите в луд коктейл от шеги и откровения

Българските зрители ще се срещнат с най-големите имена от световния шоубизнес в култовото британско „Шоу на Греъм Нортън”, което стартира тази неделя в 19 ч. в ефира на БНТ1. В първото предаване, излъчено по националната телевизия, ирландският комик ще се впусне в забавен и откровен разговор с актьорското съзвездие Харисън Форд, Райън Гослинг, Рийз Уидърспун и Марго Роби.

Токшоуто стартира през 2007 г. по Би Би Си 2, след две години преминава в ефира на  Би Би Си 1 и е абсолютен фаворит на милиони телевизионни зрители по цял свят. Зад гърба си продукцията има 24 сезона и 370 епизода.

 

Червеният стол

 

Нортън кани на дивана в студиото си двама до четирима гости, сред които международни кино- и телевизионни звезди, музиканти, спортисти, комедийни актьори. Към края на предаването се включват музикант или група и изпълняват на живо актуален хит или евъргрийн. Началото на предаването винаги дава скечът „Нека шоуто започне”, последван от монолог на комика. В него той прави хумористичен обзор на  темите на деня, както и забавен портрет на поканените в предаването. По време на шоуто има редовни включвания от публиката, както и интересни материали от социалните мрежи, свързани с гостите. Към края идва ред на рубриката „Това е всичко, за което имаме време”. В нея участник в предаването трябва да заеме място на червения стол” и да разкаже забавна история. Ако Нортън и гостите му се отегчат, комикът дърпа ръчка, a столът буквално „катапултира” разказвача извън полезрението на зрителите.  В допълнение към редовните епизоди в края на сезона се излъчва компилация от най-доброто, както и специални програми, по време на коледните и новогодишни празници. За участието си в шоуто Геръм Нортън могократно е бил отличаван с наградата БАФТА.

Тази неделя ще разберем как се стига дотам, че Харисън Форд ступва колегата си Гослинг на снимачната площадка, как се опитва да му се извини с бутилка уиски в ръка и ще видим какъв специален ритуал ще изпълни Рийз Уидърспун за доброволец от снимачния екип. Накрая по традиция се появяват музикалните гости: този път това е дамското трио с най-много хитове в световните класации за всички времена – “Бананарама”, за да изпълнят парчето си „Жестоко лято”.

Гледайте „Шоуто на Греъм Нортън“ всяка неделя от 19:00 часа по БНТ1!

- Advertisement -