Блондинка нокаутира певеца Васил Чергов

1В играта на ринга са замесени Дичо и световният шампион по бокс Краси Чолаков

Васил Чергов няколко седмици тренира усилено на бокс ринга, за да се подготви за един от най-предизвикателните мачове – със сексапилна блондинка. Въпреки, че Чергов бе “нокаутиран” в края на срещата, усилията си заслужаваха – новият видеоклип на песента му “Игра” стана факт. Видеото бе заснето в спортния комплекс “Славия”, а в кадър влизат световният шампион по бокс Краси Чолаков и Дичо, който изпълнява ролята на треньор. Клипът завършва с типично кавалерския , а и често срещан финал на житейския ринг – нокаут от предизвикателна дама. Въпреки това Васил Чергов показва добре заучени техники и няма как – певецът отделяше доста време и постоянство за тренировки преди снимките на “Игра”.

“Игра” е по композиция и аранжимент на Светлин Къслев (aka Starlight Records), автор на текста е Еванджелин, a сингълът е издаден от Universal Music Bulgaria.
Песента е мастерирана в Ню Йорк от популярния Dave Kutch, работил със звезди, като Alicia Keys, Puff Daddy, Lauryn Hill и др. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо. “Игра” е вторият самостоятелен сингъл на Васил Чергов. Изпълнителят шеговито коментира, че песента е идеална за него, защото обожава игрите във всичките им аспекти – от електронните до тези във взаимоотношенията с половинката.

Start typing and press Enter to search