БГ РАДИО със Симо и Богдана

- реклама -

 БГ РАДИО със Симо и Богдана11 години СТАРТЕР – 11 години пълен цирк!

Сутрешният блок на БГ РАДИО със Симо и Богдана става на 11!

 

На 07 февруари най-забавното сутрешно радио шоу в българския ефир СТАРТЕР навършва 11 години!

 Както всяка година и тази, водещите Симо и Богдана ще празнуват рождения си ден на нетрадиционно място, извън радио студиото, от което будят слушателите си всяка сутрин. За първи път обаче, мястото на партито е истински подходящо място за националните тържества по случай празника – СТАРТЕР на БГ РАДИО става на 11 години в Софийски цирк на сцена!

 Тази година освен обичайните заподозрени на партито за рождения ден на СТАРТЕР – любими български изпълнители и популярни лица – по едно рамо, а и … гърбица, ще ударят камили, лами, питони, гълъби и други животни. Симо и Боги ще имат шанс да научат от колегите си артисти тайни циркови номера и фокуси, които не са успели да овладеят за 11-те години, през които жонглират с жив ефир по БГ РАДИО. Очаквайте интервю с мъдра стогодишна костенурка, дресировка на понита и музиканти, страховити номера с питон и специален дебат на тема: Кой се дресира по-лесно – мъжете или жените?

 На манежа на 7. 02 между 7 и 11 часа сутринта ще се качат още: Графа, Орлин Павлов, Калин Вельов, Мира Добрева, Нора, Поли Генова, Нели и Мери от “Търси се”, Мадлен Алгафари, Драго Драганов, Стефания Колева, Стенли, Мариана Попова, Лара, Александър Сано и още приятели на сутрешното шоу. В празничното издание на рубриката Пет Въпроса директно от цирка ще отговаря кметът на София – Йорданка Фандъкова.

 Уникалното радио цирково представление ще се излъчва на живо от Софийски Цирк на Сцена, ул. Клокотница 29, сградата на читалище “Цар Борис III” от 7 до 11 сутринта и по БГ РАДИО.

- реклама -