БГ РАДИО – с уикенд за Лили Иванова

- реклама -

 

Голямата певица даде специално интервю за медията от дома си

 Само месец преди концерта на Лили Иванова в зала Арена Армеец, голямата българска поп певица гостува в ефира на БГ РАДИО със специално интервю и уикенд (20-21.10), посветен на музиката й.

 Наско Стоянов – водещият на Любими песни за любими хора на БГ РАДИО, отиде лично в дома на примата, която разкри подробности за концерта си на 22 ноември в Арена Армеец и представи музикантите от Grand Li Orchestra. В интервюто, Лили Иванова издава детайли около новия си албум, който излиза в самия ден на концерта, както и за новото видео към Другото лято, което слушателите ще могат да гледат на сайта на БГ РАДИОwww.bgradio.bg още този уикенд! Песента е вече втора поредна седмица на първо място в класацията Нашите 20.

 Цяла събота и неделя в ефира ще звучат песни на Лили Иванова, както и интервюта с нейни приятели, колеги и фенове. В специалното си интервю за БГ РАДИО, Лили Иванова благодари на медията за популяризирането на новите й песни и заяви, че на 22 ноември най-щастлива ще я направят многото аплодисменти и пълна зала!

 Бъдете на честотата на БГ РАДИО не само този уикенд, за да разберете как можете да спечелите билети за концерта и лична среща с Лили Иванова. 

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -