БАСКЕТБОЛЕН ДЕН НА 17 СЕПТЕМВРИ

БАСКЕТБОЛ

Българска федерация по баскетбол съвместно с Национална баскетболна лига, BGO Software баскетболна лига и „ЕС МЕДИА“ АД – една от най-големите медийни групи на българския пазар организират невероятен баскетболен ден на 17 септември от 9 часа в зала Универсиада.

Програма в залата: 9:00 часа в залата започват игри на баскетболисти в две възрастови групи:
– до 8 години
– до 10 години
Играят до 20 мин или 2х10 минути. За всички участници се подготвя торбичка със спонсорски подаръци.

От 11:30 часа се провежда демонстративна игра между ветерани и журналисти. Обща продължителност на срещата – 32 мин. във формат 4х8 минути.

От 12:30 часа се провежда среща между треньори и съдии, която се реферира от играчи и треньори, може да е включен и спонсор. Обща продължителност на срещата – 40 мин. във формат 4х10 минути.

От 13:45 часа се провежда среща между сборен отбор от участници в „А“ група и сборен отбор от аматьори. В паузата между втора и трета четвърт се провежда конкурс за забивки с елиминационна фаза.

16:15 часа Суперкупа на България – жени между отборите на шампиона и носителя на Купата на страната „Хасково 2012“ и финалиста в двете надпревари „Монтана“.

19:00 часа Суперкупа на България – мъже между отборите на шампиона „Лукойл Академик“ и носителя на Купата на страната „Берое“. В паузата между втора и трета четвърт се провежда финалът на турнира 3х3 във възрастова група над 18 години.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

- Advertisement -