АЛЕКС СЛАВЧЕВ С ПЪРВИ СИНГЪЛ И ГОРЕЩА ЛЮБОВ СЛЕД „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

- реклама -

„Пясъчен часовник“ среща изпълнителя с пясъчни самодиви

Митко Димитров-DЗMO пише текста на песента

След страхотно представяне в „Гласът на България“ любимецът на Графа затвърждава самостоятелната си кариера. Песента „Пясъчен часовник“ излиза седмици след края на музикалното риалити, в което Александър Славчев достигна до големия финал. Сингълът официално бе представен по време на дълго чаканите концерти  на Влади Ампов-Графа на стадион „Юнак“, в които Алекс участва като изпълнител.

Проектът е обмислян дълго време, както споделя самият Александър. Текстът е на набиращия все по-голяма популярност Митко Димитров-DЗMO, който избухна в дуетите си с Били Хлапето и хитовете „Наливай ми“ и „Бели нощи“.  Музиката е на Славчев, работил в съпродуцентство с Пламен Иванов-Dr. Flame, а за видеото отговаря „обичайният заподозрян“ за всяка нестандартна визия Стефан Маринов-Buddubbaz.

Екипът разкрива, че мейнстрийм звученето в „Пясъчен часовник“ е нарочно търсен ефект и начало на поредица от модерно звучащи песни, които Александър Славчев ще реализира до края на годината.

2020-а се оказа щастлива за изпълнителя както в професионален, така и в личен план. Алекс вече не крие, че е намерил любовта, или по-скоро тя го е открила със симпатична настоятелност. С дамата на сърцето си Александър се запознава в популярен клуб, когато по време на негово участие получава тайнствена бележка само с  телефонен номер. Няколко есемеса са достатъчни, за да се усети предизвикателната химия, и в сегашно време двамата гледат стабилно в една посока.

 Факти и моменти за Александър Славчев и „Пясъчен часовник“

  • Въпреки морското усещане снимките на „Пясъчен часовник“ се реализират в пясъчна кариера около София.
  • Изкушаващите „пясъчни самодиви“ във видеото са майсторски подбрани от хореографа Росица Терзийска. „Тя работи със страст и нещата винаги ѝ се случват“ – казва за нея Алекс Славчев.
  • Александър Славчев е завършил Националното училище по изкуствата – Русе. Продължава обучението си в Националната музикална академия в София, специалност китара.
  • Изпълнителят признава, че смело върви по стъпките на своя брат, музиканта Радослав Славчев, който го е запалил по музиката.
  • „Пясъчен часовник“ е първата самостоятелна авторска песен на Александър Славчев след успешното му представяне в „Гласът на България“.
  • След риалити формата Алекс получава много коментари и съобщения в социалните мрежи: „Много уважавам публиката и се старая да отговоря на всички – споделя изпълнителят. – Благодаря за положителните думи и енергия“.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Петър Манджуков е носител на званието „Почетен гражданин на Сопот“

Общинският съвет на Сопот единодушно подкрепи предложението на кмета за връчване на званието на Петър Манджуков Може би малцина знаят, че призът „Почетен гражданин“ е...

Филмът “Our Planet: Coastal Seas” на WWF гостува в Сердика Център

Епизодът от документалната поредица, отличена с две награди ЕМИ, ще се излъчва безплатно за посетителите на автокиното На 16 август от 20:45 ч. в автокиното...

Какви са модните тенденции при дамските ежедневни чанти

Модните тенденции през последните години са много динамични и се променят все по-бързо от когато и да е било. Модата и вятъра на промяната не...

CINELIBRI СТАРТИРА HUAWEI SMARTPHONE FILM FESTIVAL 2020

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА CINELIBRI СТАРТИРА HUAWEI SMARTPHONE FILM FESTIVAL 2020 ЗА КЪСОМЕТРАЖНИ ФИЛМИ, ЗАСНЕТИ С HUAWEI P40 PRO  АЛЕКСАНДЪР СТАНИШЕВ, ЯНА ТИТОВА И ВАНЯ...

Протестиращите вдигат палатков лагер

В столицата и в над 10 областни града тази вечер е обявен национален протест. Протестът в 21-я ден на недоволство започна още...

“Алеята на книгата” на море

„Четенето е въпрос на национална сигурност“. Това заяви пред БГНЕС издателят Дамян Яков, който е участник в „Алеята на книгата“. „Нито съхраняването и...