Актрисата Латинка Петрова, Зейнеб и най-младата фолклорна изпълнителка гостуват в „Станция Нова”

- реклама -spot_img

Поредната българо-циганска драма и впечатленията на една блондинка от Карибите са част от темите в „Почивна станция”

Поредната българо-циганска драма е темата, с която „Почивна станция” ще открие тази неделя, 15 януари. Витомир Саръиванов ще повдигне въпроса трябва ли правителството да плаща таксите на ромите за детските градини. Веднага след него Ирина Сарачинова ще продължи темата за детските градини, но в случаите, когато те са у дома. Гости в студиото ще бъдат именно майки, които гледат децата си вкъщи. Какво се случва, когато една блондинка отиде на Карибите, ще разберем от Нана и нейния разказ за впечатленията й от екзотичните острови. Финал на „Почивна станция” ще постави Стефан Щерев с темата „И твойта майка също” и разговор за произхода на псувните. В дискусията ще се включат зам.-председателят на Евророма Райко Живков и ромският рапър Митко Якудзата.

Във фокуса на „Съдебен спор” ще бъдат едни изключително сложни семейни взаимоотношения. Ищец по делото е бивш служител на МВР. Под претекст, че хърка, съпругата му го изпраща да спи при майка му на горния етаж, а впоследствие сменя и патрона на входната врата. Той, разбира се, не й остава длъжен – залепя ключалката, започва да я следи, рови в бельото й, пука й гумите на колата и дори ляга на пътя… Това е неговата версия, а каква е другата гледна точка – зрителите ще разберат в неделя.

Гости при „Съпругите” ще бъдат актрисата Латинка Петрова и дъщеря й Линда в откровен разговор за взаимоотношенията между майка и дъщеря, репортерката от „На кафе” Зейнеб Маджурова, ясновидката Латина, фолк изпълнителката Димана, която ще сложи край на медийното си мълчание, и певецът Стефан Илчев.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята за живота и смъртта на една от първите героини в рубриката. На най-известните именници през януари ще бъде посветено „Последно 10”, където гости ще бъдат Антон Стефанов, Йоанна Захариева и най-младата фолклорна изпълнителка Ива Давидова.

В кулинарната част Катето Евро ще приготви винен кебап с телешко и италиански хляб с маслини.

- реклама -spot_img