A STATE OF TRANCE

- реклама -

Armin_Van_BuurenA STATE OF TRANCE 600 на живо по радио NOVA

 

Предаването A State Of Trance на DJ номер 1 в света – Armin van Buuren празнува 600 излъчвания! Радио NOVA ще направи слушателите си част от празненствата по случай 600-ното издание на култовото предаване като излъчи на живо цели три сета на холандския диджей.

 Радио NOVA ще излъчва в реално време впечатляващите лайфове в различни точки по света, в които, освен Armin van Buuren, ще се включат и други световно известни диджеи като Ferry Corsten, Paul Van Dyk, Markus Schulz и много други.

 Първото директно излъчване по радио NOVA е от Мадрид, този четвъртък, 14 февруари от 21 ч., което е и откриващото шоу на холандския диджей за турнето му The Expedition. Следват излъчванията от Маями на 24. 03 и закриващото парти от Ден Бош – на 06. 04, на живо в България по радио NOVA.

 A State of Trance започва да се излъчва преди повече от десет години и в момента се слуша от над 20 милиона фенове на електронната музика в 26 държави по света! В България звучи по радио NOVA всеки четвъртък от 20 ч. Всяка седмица то представя на феновете на транс музиката както нови мелодии, така и някои класически и любими тракове, за които слушателите сами могат да гласуват. Въпреки че основният фокус на предаването е транс музиката, Armin van Buuren не се ограничава само в този стил. Предаването печели наградите за „Най-добро радио шоу” на Winter Music Conferrence през 2006, 2007, 2008, 2009 и 2011 година. А самият Armin е обявен за DJ номер 1 в DJ MAG Top 100 цели пет пъти (включително и в последното допитване), „Най-добър Транс DJ”, номиниран редом с Tiesto, Ferry Corsten и Paul Van Dyk. А през 2010 година е обявен и за най-известен международен DJ.

 Продуцентът винаги празнува годишнините на предаването внушително като тази година, по случай 600-ното издание, Armin ще направи шоута в 12 града, между които Мадрид, Маями, Ден Бош и Куала Лумпур и Сан Пауло. Радио NOVA ще излъчи цели три от тях в качеството си на дългогодишен партньор на предаването A State of Trance.

 Повече детайли очаквайте в ефира на радио NOVA и на официалната Facebook страница. JUST LISTEN! J

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -