3D СПЕКТАКЪЛ VIVALDIANNO

- реклама -spot_img

БЪЛГАРСКИТЕ ЗВЕЗДИ ПОЛУДЯХА ПО ВПЕЧАТЛЯВАЩИЯ 3D СПЕКТАКЪЛ VIVALDIANNO

 Вълна от позитивни коментари и огромен интерес у родните звезди предизвика предстоящият грандиозен 3D концерт с виртуозни музиканти VIVALDIANNO, който ще зарадва публиката в Арена Армеец на 9 декември. Шоуто, разкриващо необикновената съдба на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди, привлече вниманието на редица известни личности още с обявяването си.

Спиращото дъха събитие впечатли цяло съзвездие знаменитости, сред които волейболната легенда Владо Николов, атрактивната стилистка Кремена Халваджиян, очарователната изпълнителка Мария Илиева, ексцентричната певица Сантра и много други. Сред най-големите фенове на спектакъла е и изкусителната Николета Лозанова. С публикации в социалните мрежи, звездите обявиха, че вече са закупили билети за единственото по рода си шоу VIVALDIANNO.

Концертът представя историята на автора на “Годишните времена“, разказана по нов и вълнуващ начин чрез умело вплитане на класическа музика с модерни елементи. Бароковата атмосфера е обрисувана още с помощта на завладяваща съвременна хореография, визуални ефекти и светлинно шоу. Уникалното в спектакъла са двата огромни мултимедийни екрана, които се намират пред и зад сцената.

VIVALDIANNO ще се проведе 9 декември в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор е Moko Solution. Актуална информация за шоуто може да намерите на официалната страница на събитието: Vivaldianno – първият 3D концерт в България – Официално събитие.

- реклама -spot_img