3 минути секс във въздуха

Разказ за жени, защото мъжете няма да разберат.

тантра

Ще ви разкажа за едно лошо еротично изживяване.

Нали знаете, всяка жена има своя таен мъж в сексуалните си фантазии. Прошепва името му без глас и въображението й мигновено се изпълва с желания за безконтролна похотливост. Често, този алфа мъжкар си остава за цял живот, много специален, в тайнствата на най-развратните й женски еротични капризи.

Сигурна съм, че колкото по-свенлива е жената, толкова по-страстен е тайният обект на сексуалните й проникновения. Е, аз съм от най-свенливите. А мъжът, за когото ви говоря е най-порочната ми несподелена тайна. Не я разкривам дори на сърцето си. Само тялото знае. Изживявала съм във въображението си толкова силни сексуални емоции с него, че се срамувам, когато го срещна. Без значение, че той  дори не подозира за участието си в тези бурни оргии между фантазията и желанията ми. Не знам дали ще ми прости това прегрешение.

Запознахме се по работа преди години и до днес ни свързват единствено служебни отношения. Не разбрах защо, кога и как той се превърна в най-горещата ми асоциация за сладострастие.

В мен се събуждат сексуални блянове когато го наблюдавам, когато чувам гласа му или дори когато чета нещо, което е написал в интернет. Търся образа му, а намирам усещания. С присъствието си той провокира в тялото ми удоволствия сравними с бленувана сексуална удовлетвореност достигната търпеливо с всяка една еротична подробност.

Не, се съм вманиачена. Търся това усещане във всеки мъж, когото  докосвам в реалността. Но не го намирам в тези си очаквания.

И не, не става дума за любов. Вероятно, това е само нуждата за изживяване на собствената ми непокорна сексуална енергия, която все още се страхувам да споделя физически в пълната й сила. Може би не съм срещнала подходящият мъж. Дори не съм сигурна дали искам да го срещна. Толкова ми харесва тази моя тайна, че я пазя от всичко, което би я уязвило.

Чувствам се в безопасност, защото мога да контролирам този тайнствен порочен процес. Започващ във въображението ми и преминаващ през цялото ми тяло в ритъма на еротичен импулс, който се повтаря до пълна плътска удовлетвореност. Фактът, че той не знае за участието си във фантазиите ми, не може да ме спре. Дори моралът ми се предава пред удоволствието, което ми доставя този мъж, когато го повикам във въображението си.

Случвало ми се е да имам безподобни сексуални изживявания с мъже, който успяват да обладават трайно не само тялото ми. Тогава той изчезва. Сякаш никога не е съществувал. Но идва момент, в който винаги се връща, защото го търся. Досега не ме е изоставял, когато илюзиите ми го канят на срещи. Завръща се все по-страстен. Обичам той да е в мен докато целувам в реалността. Помага на възбудата ми да се чувства комфортно. И нямам потребност друг да заеме виталното му място.

Не крия от себе си, че облякох най-горещата си страст с неговата същност. Сякаш само той може да я съхрани, докато дойде моментът да я споделям.

Добре че не знае, колко силно влияние има върху сексуалните екстази, които съм изпитвала. Сигурно никога няма да ми прости дързостта, че без позволение от години го въвличам, макар и ментално, в един от седемте смъртни грехове. Грехът на сладострастието.

Дойде ден, в който съдбата реши да се пошегува с емоциите ми. И друг път го е правила, но този път, като че ли не прецени последиците. Събуди ме от любимата ми сексуална инертност по брутално неразбираем начин. Въвлече ме в толкова непонятно преживяване, че отказвам да го призная на глас. И искам да го забравя.

Предисторията.

Наложи се да се срещна по работа с мъжа, олицетворяващ перфектният стимулант за моето сластолюбие. Този, за когото ви разказвах досега. Само аз и той. Но по работа. Всичко беше под сексуалния ми самоконтрол, както винаги. Всяка мисъл, всеки трепет на тялото ми, всяко удоволствие от желанието ми да го усетя по-близо. Обичам да съчетавам работата си с преживяването на тайни сексуални удоволствия. Наслаждавах се на всяко негово движение. Насладих се на това как ризата му докосва тялото, което аз толкова копнеех да целувам, а никога не се е случвало. Не пропусках всяка негова дума или въздишка, защото те зашеметяваха свенливостта ми и я превръщаха в копнеж. Стараех се да не си проличи. Нали не искам той да разбира.

Но тази самоеротична хармония беше съсипана с неочаквана намеса от размаха на трети човек.

Какво се случи ли? Случи се моя първи път, когато бях обладана във въздуха.

Вселенският сценарий за тази случка е много кратък и на пръв поглед банален. От двама ставаме трима и третият…

Накратко.

По време на работната ни среща, в стаята неочаквано влезе трети човек. Двамата мъже проведоха около 3 минутен диалог сякаш аз не бях в там. След това, неочаквано появилият се, отново ни остави сами.

Това е историята. Кратката версия. Дългата версия?!

Дългата версия е дълга точно колкото късата – 3 минути. Тези три минути, в които в стаята бяхме трима, а не двама. Три минути, изтекли сякаш по някакво непознато космическо времеотброяване.

Не познавах този мъж, който се появи внезапно и парализира разума ми с поглед. Имах бегла представа кой е. Не го харесвах в никое отношение. И след тази среща пак не го харесвам по същия начин. Въпреки че не разбрах, какво точно направи той с мен. Единственото, в което съм сигурна след тази случка е, че кама сутра и тантра сексът не са най-висшето ниво на похотливост с неземни еротични усещания. Защото нито една от двете сексуални практики не може да те накара да стенеш без глас от неочаквано, внезапно сладострастно удоволствие, което изживяваш с човек стоящ на два метра разстояние.

Когато той влезе се събудих от инертната си похотливост  и започнах да сънувам будна. От тези сънища, в които тялото ти не помръдва, а реалността е бурна. Нещо като тези сънища, които чувстваш дълго като ги преповтаряш детайлно в съзнанието си, за да ги изживееш отново, защото се чудиш истина ли е или измислица. Беше истина.

Не можех да реагирам. Не защото не исках, а защото усещах, че той ме докосва с невидима страст и не исках да спре.

Всяка дума изречена от него,  за мен беше непозната целувка по най-интимните места на тялото ми. Усещах пулса на сърцето си там, където исках да поставя ръцете му. Навсякъде. Гласът му беше дъхът, който затопляше тялото ми, секунда преди да го докосне с устни. А най-смелите ми еротични фантазии падаха по пода вместо дрехите.

Не знаех какво се случва и че това е възможно. Но този мъж изостави разума и тялото си на материалната реалност, да обсъждат някаква бизнес ситуация, а паралелно с това останала част от него ме обгърна и без никакво колебание ме облада с влудяващо непозната възбуда до неземно удовлетворение.

Какво е това? Някаква енергийна любовна игра? Внезапен енергиен секс? В двуизмерна паралелна реалност? Екстазът беше уникален. Сякаш продължил с часове, а всъщност 3 минути. Този неочаквано появил се мъж превърна най-страстната плътската любов в едно енергийно изживяване. Вълните на удоволствието се разливаха безкомпромисно по цялото ми тяло. До този момент не бях прелъстявана и обладавана без дори да бъда докосната физически. Еротичните чувства и сексуалното привличане бяха бленувано непознати. Изпитах изумителен брой сладострастни усещания. Тази мултиоргазмена история не е визуализирано секс изживяване. Защото не беше фантазия. А неочаквана реалност. Аз не си представях, аз наистина стоях пред него в тази стая и правихме страстен енергиен секс. Във въздуха. При това в присъствието на мъжа, който считах за единственият стожер на страстта ми. Дори забравих, че той е там. Аз забравих да присъствам в тялото и ума си. Забравих всичко и се отдадох  безрезервно на тези непознати нива на интимно забавление.

         До този ден не знаех, че може да се прави сексуална любов с някого, без да го докосваш. Не знаех, че може да срещна мъж, който да ми покаже, че има толкова силно ниво на сексуален екстаз. Той задоволи всеки мой еротичен импулс и излезе от стая, така както излезе от мен. С доблест. А аз останах да се наслаждавам на удовлетворението, като се завърнах някак по-различна във физическото си тяло. Той беше мъжът, който ми показа, че женското удоволствие не е греховно. От този ден за мен и него съществуваха 6 смъртни гряха, защото седмият се беше превърнал в добродетел.

Дали е осъзнал какво ми причини?! Моето етерно тяло вече не беше девствено.

Ако все още помните, започнах разказа си, че това е едно лошо еротично изживяване. Защо ли?

Защото това арогантно разбиване на най-смелите ми сексуални представи ме изплаши. И сега еротичните ми възприятия са под тревога. Защото не може някакъв мъж, просто така да нахлува в сексуалната ми обител. Защото аз не харесвам този мъж при това във всяко отношение. Сега, когато си помисля за него изпитвам същото безразличие, което изпитвах и преди да ми покаже, какво той знае за страстта. Което означава само едно, че не аз а той е контролирал цялата ми неприкосновена сексуалност. И това ме вбесява.

И да, лошо еротичното  изживяване е, защото всичко се случи в присъствието на мъжа, който все още считам за моя единствен въображаем стожер на сексуалната ми страст. А той дори не разбра. Някак не е морално в цялата неморална предистория.

Чувствам се малко объркана.                                        

Какво е това умение духът да излиза от тялото без да нарушава действената му, мисловна и жизнена цялост, за да обладава сексуално, без предупреждение или съгласие. Аз ли му го позволих или този мъж ме зомбира с поглед, за да ми покаже, че удоволствието не е грях, защото, за да задоволиш страстта не винаги е нужен телесен контакт.

Start typing and press Enter to search