ПРОМЕНИ В МЕНИДЖМЪНТА НА НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД

КОМПАНИЯТА С НОВО УПРАВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛИТЕ „ШОКОЛАДОВИ ПРОДУКТИ И БИСКВИТИ” И “КУЛИНАРНИ ПРОДУКТИ“ И „КОРПОРАТИВНИ ВРЪЗКИ И КОМУНИКАЦИИ“

Промени в сила от 1-ви май 2017г. Анна ПЕТКОВА, Бизнес мениджър „Зърнени закуски“ за Адриатика и България, поема управлението на бизнесите „Шоколадови продукти и бисквити“ и „Кулинарни продукти“ в Нестле България.

В новата си позиция тя ще бъде отговорна за развитието на категориите, управлявайки цялостния бизнес план и продуктовото портфолио на двете групи.

Г-жа Петкова има солиден бизнес опит, придобит от разнообразни позиции с повишаващи се отговорности и обхват, включително повече от 10 години опит в екипа на „Шоколадови продукти и бисквити“.

През последните повече от 6 години, ръководейки групата „Зърнени закуски“, тя установи модела за растеж на категорията в България, допринесе за синергията между различните пазари и успешно управлява разнообразните мултикултурни екипи в региона на Адриатика.

Нели АНГЕЛОВА, Бизнес Мениджър “Кулинарни продукти” и Мениджър “Корпоративни връзки”, е назначена на позиция Мениджър Корпоративни връзки и Комуникации.

В новата си роля, освен настоящите ѝ отговорности като Мениджър “Корпоративни връзки”, г-жа Ангелова ще води маркетинг комуникацията и връзките с потребителите. Тя ще оказва подкрепа на всички бизнеси с анализи и информация за внедряването на ефективни решения. Г-жа Ангелова има сериозен опит в бизнеса на Нестле и е в основата на развитието на бизнеса с кулинарни продукти в България повече от 17 години.

От средата на 2014г. тя пое управлението на „Корпоративни връзки“, където успя да формира силен екип и успешно управлява корпоративната комуникация на компанията.

Start typing and press Enter to search