DELILAH С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

- реклама -spot_img

 ЕКЗОТИЧНАТА ДИВА ИДВА ЗА РОЖДЕН ДЕН В SOFIA LIVE CLUB

На 26 март COMMA Group празнуват своя 5-ти рожден ден в Sofia Live Club! Той ще бъде отбелязан със специален full band концерт, дело на екзотичната Delilah!

Палома Стокър, е британска изпълнителка, родена в Париж, а в ранна детска възраст се мести в Северен Лондон. Повлияна от силни емоции, след загубата на доведения си баща, през 2002 г. написва първата си песен, с която привлича вниманието на лейбъла Atlantic Records. Тогава решава да използва името на кубинската си баба – Delilah

През 2011 г. излиза сингълът “Time” – създаден съвместно с Chase & Status, a видеото към песента има близо 17 милиона гледания в YouTube. Eсента на същата година излиза самостоятелната ѝ песен – “Go”, която е и част от дебютният албум “From the Roots Up”, който се изкачва на 5-то място в музикалните класации на Острова.

Вратите отварят точно в 21:00ч. с подгряващ сет от BAGERZIEV, дългогодишен resident DJ на COMMA Group, както и на Cacao Beach.

Delilah и групата й ще се качат на сцената около 23:00ч. Организаторите напомнят, че са възможни малки отклонения от 10-15мин.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

DELILAH

- реклама -spot_img