Златко Ечев спечели „Кастинг”

- реклама -spot_img

27-годишния пловдивчанин спечели сърцата на зрителите и роля в „Под прикритие”

Победителят в „Кастинг” е 27-годишният Златко Ечев от Пловдив. Инженер по професия и актьор по душа, Златко обра овациите на телевизионната аудитория, която с вота си доказа, че иска да го види и в третия сезон на сериала „Под прикритие”. Там той ще си партнира с едни от най-известните български актьори, част от които взеха участие и във филмовото риалити. Последната сцена, която Златко представи пред зрителите по време на вчерашния лайф бе от филма „Лавина”, където си партнира с актрисата Ирена Милянкова, позната като любимата на Джаро – Съни.

 

Освен любимец на публиката, Златко се оказа и фаворит на продуцента на „Под прикритие” Димитър Митовски, който бе сред специалните гости в „Кастинг”. Той сподели, че е напълно съгласен с избора на публиката, но все още не знае каква ще бъде ролята на Златко и дали ще е от страната на добрите или лошите. Победителят получи и адмирации от журито – бъдещият му колега Захари Бахаров го посъветва да внимава, защото „Под прикритие” е криминален сериал, в който „хората мрат като мухи”, а Цветана Манева му пожела успех и каза, че е щастлива и горда от факта, че има такива млади колеги като него.

 

Останалите 10 финалисти на „Кастинг” вече са в кинорегистъра на Студия за телевизионно филмопроизводство „Екран” на БНТ, която обяви четири нови позиции за  телевизионни сериали, и ще са между първите лица, които режисьорите ще видят.

 

Интервюто със Златко Ечев в „Денят започва” тази сутрин можете да видите тук

- реклама -spot_img