„ЖИВЕЙ АКТИВНО! И СЪС СВОЕТО КУЧЕ“

- реклама -

СТОТИЦИ ЕНТУСИАСТИ СЕ ВКЛЮЧИХА В ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА 

Шайбата и двукратни европейски шампиони демонстрираха най-атрактивния спорт за домашни любимци в Южния парк

 

Днес най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот на Нестле България „Живей Активно!“, събра стотици граждани на столицата заедно с техните домашни любимци в Южния парк. Първото издание на „Живей Активно! и със своето куче“ поднесе на всички присъстващи много забавни моменти и специални изненади.

 

Водещ на събитието, на което за първи път в България се представи атрактивният спорт за кучета и техните стопани – Dog Frisbee, беше Петьо Петков – Шайбата от предаването „Комиците“. Заедно със своя четириног приятел – Мая, Шайбата демонстрира лесни и атрактивни трикове за домашни любимци пред почитателите на активния начин на живот.

 Многократните шампиони и професионалните инструктори от Полша, които пристигнаха специално за случая, представиха много различни съчетания заедно със своите обучени кучета-шампиони. Дариус Радомски, Анна Радомска и Паула Гуминска демонстрираха пред всички участници много забавни номера, които заздравяват връзката между стопанина и неговото куче. В рамките на „Живей Активно! и със своето куче“ се включи и екип дресьори от Пловдив, който също представи много забавни игри с препятствия за домашните любимци.

 Всички присъстващи си тръгнаха заредени с много добро настроение и получиха много награди и изненади от Purina Dog Chow. Първото издание на  „Живей Активно! и със своето куче“ превърна неделния ден в своеобразен празник на активното движение, като припомни, колко е важно да се спортува и колко приятно е в компанията на четириног приятел!

 

- реклама -