ЖЕНИ ОХРАНЯВАТ ЧИПАНДЕЙЛС

- реклама -spot_img

ОХРАНА, СЪСТАВЕНА ИЗЦЯЛО ОТ ЖЕНИ, ЩЕ ПАЗИ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ МЪЖЕ OT CHIPPENDALES В СОФИЯ

Охрана, съставена единствено и изцяло от жени, ще пази най-горещите мъже в света от Chippendales по време на престоя им в София. Расовите мъжаги ще пристигнат за първи път у нас на 17 април, за да изнесат супершоу в зала EFE на хотел Маринела. Интересното желание е едно от условията за визитата на трупата към организаторите на събитието от българска страна.

За целта ще бъде направен специален кастинг, на който ще бъдат избрани 30 от най-добрите служителки на охранителните фирми от цяла България. Тяхната основна задача ще бъде да опазят танцьорите по време на престоя им в столицата ни.

Chippendales предизвикват истински фурор при появата си във всяка една точка на света. Много често тълпи от екзалтирани фенки обсаждат по време на цяло денонощие хотелите, в които отсядат, скандирайки имената на прочутите мачовци. Съвсем като при рок звездите, най-големите почитателки на стриптийзьорите ги следват неотлъчно навсякъде по света и не пропускат нито едно от представленията им.

Всеизвестен е случаят от 1996 г., когато красавецът Грег Майкълс случайно е забелязан от почитателка в кафене в Лос Анджелис. Жената успява единствено да прошепне “Вижте, това е господин Януари”, след което припада. Какъв по-голям комплимент за обаянието на расовите мъже от трупата?

За последните 35 години красавците са изнесли представления пред 100 милиона жени в над 100 държави. Изминали са повече от 6,7 милиона километра, а по време представленията са разкъсали над 1,2 милиона ризи.

Chippendales ще представят шоуто “Break The Rules” на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цени на билетите: от 60 до 80 лв.

ЧИПАНДЕЙЛС

 

- реклама -spot_img