ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА: „МОЯТА ПОПУЛЯРНОСТ УБИ БРАКА НИ”

   

 Водещата Жана Танева –  очаква момченце

  

Неделното издание на  „Жените говорят” стартира точно в 12.00ч. в ефира на TV7 с водещите Мая Савова и Жени Калканджиева.

Първото телевизионно  интервю  на  Жени Калканджиева свързано  с раздялата  и с  Тачо,  даде в ефира на предаването „Жените говорят” Жени, застана от страна не на водеща, а на отговаряща. През сълци тя добави, „Популярността уби брака ми. Разговорите, които проведох със Стефан промениха решението ми за категоричен развод. Ние ще поживеем разделени толкова, колкото е нужно.Продължавам да го обичам.”

 

Водещите Ива Екимова и Жана Танева откровено пред зрителите, разказаха,  колко е страшен пътят към олтара. А Жана, разкри горещата новина,че очкава момченце.

 

Първия гост в студиото на „Жените Говорят”   беше певецът Рафи,  освен, че изпя няколко  песни  с бенда на предаването, той поговори за любовта,  добавяйки,  „имам си едно момиче, което си чака времето и мястото”. Не пропусна  и компанията на Катето Евро за да разкрие и кулинарните си умения.  Към водещите и Рафи се  присъедини Любен Дилов-син, който освен, че разказа за новия си сериал по TV7,  с обичайното си чувство за хумор добави, „Когато жените говорят е по-добре да ги слушате”.

 

Гледайте и слушайте „Жените говорят”,  всяка събота и неделя ТЕРМИНАЛ 7 по TV7 – дългото следобедно шоу

 

 

 

- Advertisement -