Женени с деца

- реклама -spot_img

Алекс Сърчаджиева
Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев са съседското семейство

в българските „Женени с деца”

Двамата ще играят съседите Дора и Мишо Николови

Представяме ви семейство Николови. Тя – Дора Николова – младоженка, влюбена в съпруга си, кариеристка, феминистка, директор на банков клон, със строг и консервативен вид, зад които обаче се крие първичност и известна доза разкрепостеност. Той – Мишо Николов – 30-годишен хубавец, класически пример за мъж под чехъл, отказал се напълно от обичайните мъжки занимания заради жена си, работи в същата банка, но с доста по-скромна от нейната банкова сметка… Двамата обаче вярват в съвместното щастие, в семейната хармония, в романтиката на брака… и освен всичко това, те са българските Марси и Стийв Д’арси – съседското семейство в хитовия сериал „Женени с деца”, чиято адаптирана версия Нова ТВ ще излъчи през март месец.

Любомир Ковачев
Любомир Ковачев

Кого обаче ще видят зрителите в техните роли? Лица, които ще им бъдат познати, но едновременно с това ще ги срещнат за първи път в подобни роли – Алекс Сърчаджиева и Любомир Ковачев. Нея зрителите познават от популярните пиеси „Ножица – Трепач”, „Чайка”, „Процесът срещу Дон Жуан”, а за ролята си във филма „Шивачки” е номинирана за награда за главна женска роля. Наскоро тя влезе и в амплоато на водеща в романтичното риалити на Нова ТВ „Фермер търси жена”. Него са свикнали да възприемат като Кристиан Сартори от сериала на Нова ТВ „Забранена любов”, печели награда в КАН за главна мъжка роля в късометражния „Военен ботуш”, участваше в „Байландо – сцена на мечтите”, а съвсем скоро ще се изяви и в романтичната комедия „Чужденецът”.

Сега обаче и на двамата им предстои коренно различно предизвикателство, а именно – да се превъплътят в ролята на Дора и Мишо Николови, съседите в българската адаптация на „Женени с деца”. Алекс признава, че това е един от любимите й сериали. При Любо обаче е различно – попадал е случайно, но никога не се е заглеждал. За нея образът на съседката е много интересен и с удоволствие би я изиграла. Той никога не е очаквал, че ще го изберат за комедийна роля в ситком. На въпроса „Повече прилики или разлики има между теб и твоя герой?”, Алекс отговоря многозначително: „Ще се разбере, като започнат репетициите”. Любо обаче е категоричен: „Нямаме нищо общо”. И макар героят му да е мъж под чехъл, младият актьор признава, че трудно някоя жена може да го води за носа, защото за него свободата е най-важна. На екрана двамата ще бъдат едно щастливо семейство. В живота обаче Алекс не вярва в брака, но Любо вярва. Той не открива визуална прилика между себе си и Дейвид Гарисън – американският актьор, който играе Стийв Д’арси, но вярва, че за да бъде един образ колоритен, трябва не само да стъпиш върху оригинала, но да добавиш и нещо свое. Това смята да направи и с Мишо Николов – да му даде частица от себе си. Алекс е щастлива, че има възможност да играе както драматични, така и комедийни роли, защото последното, което иска, е хората да я отъждествяват само с един вид превъплъщения.

И двамата обаче са 100 % единодушни за едно. Той – „Тя е много добра актриса и се радвам, че ще работим заедно”. Тя – „Ще ни се получат нещата”.

А кои пък са съседите на Николови? Кои са българските Ал и Пеги Бънди? Това остава загадка… Дали пък да не питаме съседите им…?

 

- реклама -spot_img