Женени с деца в България

- реклама -

Женени с деца в БългарияСъседите Николови стават детегледачки в

„Женени с деца в България”

 

 

Романтичният уикенд за едни ще се превърне в кошмар за други. Тази несправедливост на съдбата ще изпитат Бикови и Николови в следващите два епизода на „Женени с деца в България”.

Жоро, Цвети… и боксът по телевизията, ще прекарат няколко вълнуващи дни заедно, а Дора и Мишо ще влязат в ролята на детегледачки на „прекрасните” им деца и кучето Цезар. Дали съседското семейство няма да се откаже от идеята за наследници и какви възпитателни методи ще приложи към неподлежащите на възпитание Сиси и Боби, зрителите на Нова ТВ ще разберат в първия ден след Великден, 16 април.

Игрите „Не се сърди човече” и „Черен петър” няма да имат никакъв шанс срещу приятелите на Сиси – Пешо, Албена и Ъглошлайфа. Боби и Цезар ще докарат Дора до истерия, а в отчаяните си опити да се справят със ситуацията, Николови ще измислят хитър план, с който да предотвратят бъдещи подобни кошмари.

Как ще приключи битката между съседите и децата? Докъде ще стигнат отношенията между строгата Дора и току-що излезлия от затвора Ъглошлайф? Какво ще накара Цвети да запее химна на България и какво ще открие Цезар сред вещите на Дора?

Отговорите – в „Женени с деца в България”, понеделник, 16 април, 21.00 ч. по Нова ТВ.

- реклама -