Жена на годината

- реклама -

Мария Силвестър е „Жена на годината” в категория „ТВ Токшоу”

  

На официална церемония списание GRAZIA връчиха отличията “Жена на годината”. За седма поредна година наградата получават дами в 12 основни категории – мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, спорт, изкуство, тв шоу, тв публицистика, тв актриси, бизнес, политика и общество. Критерият е базиран на адекватността на дамите в пространството и заслугите им към обществения живот през последната година.

 Златната статуетка в категория „ТВ Токшоу” получи Мария Силвестър, водеща на предаването „Неделя х 3” по БНТ. Другите номинирани в тази категория бяха Мария Андонова, Меги и Нели, Ирина Тенчева и Десислава Стоянова. 

 Мария прие наградата с типичната за нея доза хумор, пожела на всички да „живеят с широко отворено трето око и да се харесват”, както тя го прави. Благодари на екипа, с който работи от БНТ, на номинираните колеги и на всички, които са гласували за нея.

 Всяка седмица в своята част от предаването „Неделя х 3” Мария Силвестър търси неконвенционалната гледна точка,  впуска се в историите от живота на обикновения човек, за да разбере кое го прави необикновен.  Тя среща зрителя с хората отвъд табелата „София”, с тези, които попадат встрани от информационния поток и в същото време живеят в него, но по свои правила, позволяващи им да се чувстват щастливи.  Такава е и тя – неподражаема, цветна и нестандартна.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -