ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ СЪС СПЕЦИАЛНА ПОКАНА ОТ ROYAL ALBERT HALL

- реклама -spot_img

ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ И DVA SVETA СЪС СПЕЦИАЛНА ПОКАНА ОТ НАЙ-ПРЕСТИЖНАТА ЛОНДОНСКА ЗАЛА – ROYAL ALBERT HALL

Със специална покана от най-красивата и емблематична зала в Лондон може да се похвали виртуозният поп певец и композитор Желко Йоксимович. Поводът е най-новият изключително успешен проект на сръбската звезда “DVA SVETA”, привлякъл вниманието на музикалните критици в цял свят. Музикантът ще представи вълнуващия спектакъл и у нас на 20 октомври в Зала 1 на НДК.

 Ако всичко е по план, името на Йоксимович ще се нареди редом до музикални легенди като Пол Маккартни, Елтън Джон, Ерик Клептън, Фил Колинс, Стинг, Адел и много други звезди, излизали на една от най-прочутите сцени в Европа, тази на Royal Albert Hall. Без съмнение, впечатляващият проект “DVA SVETA”, вдъхновен от великите спектакли на Пол Анка и Майкъл Бубле, ще покори публиката в английската столица, след като вече пожъна небивал успех в най-големите балкански градове.

Благодарение на уникалната си концепция шоуто пресъздава елегантна атмосфера, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост. Спектакълът включва красиви авторски аранжименти, изпълнявани от класически джаз бенд от доказали своя изключителен талант инструменталисти и чувствени дамски беквокали. “DVA SVETA” пленява публиката с неподражаемия си позитивен заряд, романтично и дълбоко звучене и яркия отпечатък на изпълнителя на музикалния шедьовър „Lane моје“.  

 Zeljko Joksimovic “DVA SVETA”: https://www.youtube.com/watch?v=4S0BEnr8mzo 

 КОНЦЕРТЪТ НА ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билетите за спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 25 до 50 лева.

 

- реклама -spot_img