Жан Рено се впуска във френски екшън уикенд по КиноНова

- реклама -spot_img

Сериалът „Герои”  продължава приключенската линия, но по американски

в ефира на Нова ТВ

 

През следващата седмица ефирът на КиноНова разчупва стереотипа за френската култура като изтънчена и лирична, за да докаже, че екшънът и мистериозните загадки съществуват и извън Холивуд. В тематичен уикенд, посветен на френския актьор Жан Рено, каналът ще предложи два вълнуващи сюжета за тежки престъпления и дръзки разследвания на Ривиерата.

 В първия ден от уикенда, 28 юли, от 21 часа, зрителите ще могат да видят превъплъщението на Рено като обиграния детектив Шифер в трилъра Империята на вълците”. Дори след своето оттегляне от професията, героят  ще бъде изкушен от сложен случай с много неизвестни, а в центъра на събитията са загадка от миналото, амнезия и няколко безследни изчезвания.

 В неделя, отново в същия час, Рено ще тръгне по следите на изумителна случка в лентата Пурпурните реки 2: Ангели на апокалипсиса”. Желанието да достигне до истината отново ще го отведе до неподозирано откритие, като дори ще напусне света на материалното.

 Животът на френския актьор Жан Рено е драматичен и космополитен не само на малкия и голям екран. От самото начало съдбата го отвежда от Мароко в Германия, а в последствие и до Франция, за да го срещне с неговия първи шанс на театралната и кино сцена.  

 В кариерата си Рено участва в множество американски продукции, като си партнира с  Робърт Де Ниро, Натали Портман и още холивудски величия. Интересно е обаче, че една от най-касовите ленти на актьора – „Гости от миналото” /Les Visiteurs/, която светкавично става хит във Франция, е обявена за ”прекалено френска” в САЩ, а само най-големите почитатели на жанра могат да оценят майсторството на продукцията по това време.

 Междувременно, историите с авантюристичен дух ще продължат и в ефира на Нова ТВ, само че на американска земя и с доста по-нетрадиционни герои. От 24 юли, в ефира на медията ще стартира четвъртият сезон на американския сериал „Герои”.

 Героите, които владеят до съвършенство телепатията, летенето и пътешествията във времето, ще бъдат изправени пред нови избори за бъдещето. Някои от тях ще решат, че е време да се върнат към нормалния си живот. Така Питър отново ще започне работа като пара медик, а Клеър ще се върне в колежа.

 Колкото и да търсят обикновеното обаче, те отново са принудени да използват свръхестественото, за да се доберат до общ враг и да предотвратят неговия пъклен план. Какво ще се случи в този сезон на поредицата, зрителите ще  разберат от епизодите от понеделник до петък, от 23.30 часа.

 

Уикенд с Жан Рено – 28 и 29 юли, от 21.00 ч. по КиноНова

 

„Герои” – от 24 юли, всеки делничен ден от 23.30 часа по Нова ТВ 

- реклама -spot_img