Zeljko Joksimovic

- реклама -spot_img

Zeljko Joksimovic

Zeljko Joksimovic вдигна ръце от българските поп-фолк фурии

Веднага след обявяването на концерта на Zeljko Joksimovic в София на 20 март, виртуозът на балканската музика е бил буквално затрупан от предложения за работа с известни наши поп-фолк изпълнителки. Талантливият сръбски певец и композитор обаче е отхвърлил всички оферти, въпреки че някои от въпросните знаменитости са му предложили космически хонорари, за да им напише песен от ранга на “Ljubavi” и „Lane моје“. Както всички знаем, освен изключителен вокалист, Joksimovic е композитор на някои от най-големите хитове на различни изпълнители в Сърбия през последните години. Работата с него е гаранция за огромен успех в музикалните класации.

„Бих работил само с една ваша изпълнителка и тя не е от поп-фолк жанра“ – заяви Zeljko. „Има една българска певица, която следя от известно време и харесвам наистина много.“

Joksimovic отказва да разкрие повече детайли на този етап, но все пак уточнява, че вече се е свързал с въпросната звезда и лично й е отправил предложение за общ проект. Дали обаче тя е потвърдила и какъв е резултатът от съвместната им работа, ще стане ясно на 20 март в Зала 1 на НДК, където балканският виртуоз ще представи впечатляващото шоу Balkan Bazar Project, с което вече покори половината свят.

Билети за концерта на златния глас на Балканите на 20 март 2015 могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, BLife.bg, Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Starlette Magazine, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра.

- реклама -spot_img