ZELJKO JOKSIMOVIC търси у нас дуетна половинка

- реклама -

ZELJKO JOKSIMOVIC

 

ZELJKO JOKSIMOVIC търси у нас дуетна половинка за концерта си в София

Златният глас на Сърбия Zeljko Joksimovic ще изнесе първия си голям концерт в България на 20 март в Зала 1 на НДК. Подготовката за впечатляващото шоу вече е в разгара си – певецът усилено репетира със своя бенд и обещава да предложи на българската публика няколко изненади. Идеята на самия Zeljko е една от тях да бъде уникален дует с голяма българска звезда. Финалният избор коя ще бъде родната знаменитост, е изцяло на виртуоза на балканската балада. Той ще я покани да репетират заедно в собственото му звукозаписно студио в Белград, в което записват хитове най-известните балкански изпълнители.

Кой ще бъде щастливецът – предстои да разберем. В социалните мрежи феновете вече правят предположения и лобират за своите любимци.

На 20 март в Зала 1 на НДК публиката ще има възможност да се наслади на шоуто “Balkan Bazar”, което е специално създадено да покаже многостранните таланти на изпълнителя и магичната сила на балканската музика. Ще прозвучат също и най-големите му хитове – “Ljubavi”, “Lane moje”, “Supermen”, “Stihija” и “Nije ljubav stvar”.

Билети за концерта на златния глас на Балканите на 20 март 2015 могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра.

- реклама -