ИМА ЛИ ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ?

ИМА ЛИ ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ?

 

ИМА ЛИ ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ?Историята на Галя може и да звучи като повечето истории за отслабване, но не е такава. Преди около половин година момичето тежи 103 кг. Напълняла е в резултат на стресов период в живота си, а освен обидите на околните и пренебрежението, свръхтеглото отключва и редица здравословни проблеми. Галя опитва години наред всичко, за което е чула (пълен глад, хапчета, различни видове режими на хранене), за да свали килограмте, но те се връщали с бонус. И един ден баба й и майка й я принуждават почти насила да отиде в здравния център на Гарабитов в София. Останала без никаква надежда, тя се съгласява да опита и това последно нещо…

Седем месеца по-късно Галя е вече 55 кг. и е много красива. Когато разказва за магическото стопяване на килограмите, сияе и държи да уточни, че всъщност не става дума за отслабване, а за здравословно пречистване на токсините от организма с растителен продукт, лимони и лют червен пипер, в комбинация със специалната система от упражнения на Гарабитов и матрично-ритъмна терапия. По думите й “стопването на килограмите” е вторичен ефект от оздравяването.

По време на терапията тя не е изпитвала никакъв глад. Нещо повече – когато започва да сваля килограми и да ги задържа, желанието й за живот се връща, започва да се справя с лекота с ежедневните неща, които преди са я задъхвали и депресирали.

“Най-лошото на това да си дебел е, че изпитваш комплекси, затваряш се в себе си, спираш да общуваш,” споделя Галя. Свалените килограми връщат самочувствието й, желанието й за живот, а тя признава, че е много щастлива, защото хората по улиците я намират за красива, а в живота й вече има любов, приятелства, хоби.

“Най-хубавото е, че всеки свален килограм се губи безвързвратно. Няма го йо-йо ефекта, а по време на самата терапия и след това – се чувстваш по-жизнен от преди”, разказва момичето. Дори лабораторните изследвания доказват, че сега тя е по-здрава, а организмът й като цяло е подмладен с десет години.

Все по-чести и ендокринолози пренебрегват традиционната хормонална терапия и изпращат направо тук пациентите си, защото вече има доказано излекувани хора по метода на Гарабитов, споделят от центъра. С терапията се възстановяват известни певци, артисти, журналисти, спортисти, сред които водещата Ани Салич, борецът Армен Назарян, щангистът Наим Сюлейманоглу и др.

Вижте историята: