Законът на Дойл

0
43

Хитовият сериал „Законът на Дойл” стартира по БНТ2

Първият сезон на криминалната трагикомедия „Законът на Дойл” тръгва по БНТ2 на 2 юни от 20.00ч. Българските фенове на забавни детективски истории с разнообразни екшън елементи ще имат възможност да гледат канадския сериал всеки уикенд в праймтайм. Поредицата залага на интересен сюжет и блестяща актьорска игра. В 13 серии зрителите ще видят историята на Малъхи и Джейк Дойл, (баща и син) – бивши ченгета, понастоящем частни детективи със собствена агенция в Сейнт Джоунс, Нюфаундленд. Неприятностите са тяхната работа, затова опасност от безработица няма. От изневери и избягали деца до банкови обири, палежи и убийства, всеки случай е предизвикателство за двамата роднини -професионалисти.

Сериалът е безспорен фаворит с висок рейтинг в жанра на канадската телевизионна мрежа. В реализираните три сезона до сега „Законът на Дойл“ привлича участие на много известни гостуващи звезди. Продуцентът и изпълнител на главната роля, Алан Хоуко успява да вкара в сюжета на ІІІ сезон дори и самия Ръсел Кроу. Прогнозата му за телевизионен успех безспорно се оправдава и рейтингът отново се покачва.

Сериалът печели и доста отличия – последното е Наградата за актьорска игра в телевизионен сериал на Марк О’Брайън от Канадските комедийни награди в Отава – 2011; Освен него е получил няколко номинации „Джимини“ за най-добър драматичен сериал, най-добър звук, главна роля на актриса в сериал с продължение за Кристин Пелерин, както и за главна роля на актьор в телевизионен сериал на Алан Хоуко от Канадските англоезични награди за професионални постижения в киното и телевизията /2010-2011/.

Със или без значка, тяхната цел е…истината – не пропускайте „Законът на Дойл” от 2 юни по БНТ2!

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.