За осиновяването и културата на хранене

- реклама -spot_img

За осиновяването и културата на хранене в „Денят отблизо” с МираЗа осиновяването и културата на хранене в „Денят отблизо” с Мира

 В понеделник предаването поставя въпроса какво тревожи майките осиновителки и за тяхното настояване да получават майчинство от момента на взимането на детето, независимо от неговата възраст. Гости ще бъдат депутатът Захари Георгиев и баща на две деца – едно осиновено и едно, носещо неговите гени, благодарение на метода ин витро. Зрителите ще видят личната история на Екатерина Белинова. Тя е една от малкото жени, имали късмета да осиновят дете под двегодишна възраст и да се възползват от полагащото се майчинството, за да създадат така важния контакт между майка и дете. На 26 март в предаването ще се излъчи и дългоочакваната втора част на интервюто със 102- годишната баба Бисера, която сподели, че се е омъжила втори път заради децата, не заради мъжа. Тя ще разкаже много простички, но вечни истини.

 

 

Във вторник въпросът е защо кулинарните блогове са най-четеното нещо в интернет. Отговор ще се опитат да дадат психолог и кулинарен блогър. Авторът на първото емблематично кулинарно предаване „Вкусно” – Ути Бъчваров ще разкаже как се промени културата ни на хранене през изминалите 15 години. Поредната героиня от „Мъжки момичета” е Лора Варийска. Тя е завършила маркетинг, но сега е част от архитектурно студио и съсобственик на заведение, в което често организира различни събития. Защо „шефката” лично се занимава с кухнята и със зареждането му и как съчетава многобройните си задължения с ролята на майка, зрителите ща научат на 27 март.

 

„Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

 

 

- реклама -spot_img