ЗА ЕВОЛЮЦИЯТА НА СЪЗНАНИЕТО, ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ И 2012-ТА

- реклама -spot_img

НОВИТЕ ДОСИЕТА

Тази седмица предаването за тайнството на живота и Вселената, вдъхновено от постиженията на новата физика и изследванията на човешкото съзнание, „Новите досиета” с автор и водещ София Тзавелла е посветено на „житните кръгове”. За първи път в медиа от Източна Европа ще участва световноизвестният изследовател на феномена и създател на термина, съветник на британската кралица Елизабет II, Маргарет Тачър и Мел Гибсън – Колин Андрюс. Той прие като чест поканата на София Тзавелла да стане част от „Новите досиета”. Британецът създава през 80-те първата организация за изследване на „житните кръгове”. Той е най-любимият гост на десетки телевизионни канали в света по въпросите на еволюцията на съзнанието и връзката им с феномена. Участва през годините в предавания на CNN, ABC, BBC, History Channel, Discovery Channel, Шоуто на Шърли Макклейн, Шоуто на Барбара Уолтърс и десетки други. Автор е на книгите „Кръговото доказателство“, „Каталогът на Андрюс“, „Оценката“ и др. Носител е на престижната награда за пожизнени постижения и образцови изследвания. Новите досиета се отварят на 13/01/12, петък, точно в 22:15.

Очаквайте в епизод 11 на Новите досиета: дайджест новините от паралелни светове, сред които загадката на торинската плащаница, най-скандалната тройка учени в световната уфология и вирусът „Армагедон”.

Авторът и водещ София Тзавелла е документалист, многократно награждаван телевизионен журналист и автор с признание в цял свят с филма си „Хотел „Рай” за HBO Central Europe. През годините работи за някои от най-големите национални медии. Възпитаник на НГДЕК, с три специалности от висшето си образование и няколко специализации в университети в Гърция, България и Канада, София е истински космополит, съвременна ренесансова личност с интереси в най-различни области. Тзавелла е потомък на стар сулиотски род от Северен Епир, а предците й са ръководили съпротивата срещу Али паша Янински и някои от най-кървавите и исторически значими битки на Гръцкото въстание от 1821. Представители на рода Тзавелла заемат премиерски и управленчески постове в освободена Гърция, а преди това се включват в дипломатическите совалки в двора на Екатерина Велика, в армията на Наполеон и в Американската гражданска война (1861-1865).

Не пропускайте „Новите досиета” всеки петък, 22:15!

Гледайте ефира на националната TV7 и в реално време на http:// tv7.bg,

посетете Facebook страницата ни: www.facebook.com/TV7Bulgaria и Facebook страницата на Новите досиета: www.facebook.com/NoviteDosieta

- реклама -spot_img