За 10-та поредна година Milestone е доставчик номер 1 в света за софтуер за видео управление (VMS)

Milestone Systems ще увеличи бюджета си за иновации с45% до края на 2019 година, за да разработи дългосрочни нововъведенияв 6 основни технологични сфери. Тези инвестиции ще се осъществят в София, Копенхаген и Барселона.София, 18юли 2018 г.За 10-та поредна година Milestone Systems е доставчик номер 1 в света за софтуер за видео управление(VMS). Данните са от световно маркетингово допитване накомпанията за бизнес анализи и проучвания „IHS Markit (NASDAQ: INFO)“. Milestone Systemsе лидер по приходи, като през2017 г.компанията е притежавала световен дял от VMS пазара от 10,2%, което е ръст спрямо пазарния дял от 9,1% през 2016година.Milestone Systems не само запазва своето първо място в целия свят, но и държи първото място в Европа, Близкия изток и Африка(EMEA), с пазарен дял, който се е увеличил до17,1% (от 14,8% през2016година.)Компанията запазва лидерската си позиция и в Далечния Изток.

„Данните сочат, чесветовниятпазар на VMS е нараснал с 8 % през 2017 година, а доставките към този пазар постепенно стават все по-концентрирани. Най-големите търговци са допринесли за 48 % от глобалните приходи през 2015 година, като за сравнение, тази цифра е 57 % през 2017 година.“ сподели Джон Кропли, старши главен анализатор за видеонаблюдение в IHS Markit.

Увеличаването на инвестициите за иновации с45 % до края на 2019 година е естествено продължение на обещанието на Milestone Systems за разработване на революционни решения, които да отговарят на изискванията на бързоразвиващия се технологичен пазар. Тези инвестиции ще се осъществят в Копенхаген, София и Барселона, като целта на компанията е ускорено изграждане на нововъведения при интегрирането на драйвъри, усъвършенстване на концепцията за „Интернет на нещата” (IoT), решения при използването на невронни мрежи, технологии за обучение и Изкуствен интелект.

Според Световния Икономически Форум, над един трилион сензори ще бъдат свързани към Интернет до 2022 г. Заедно с развитието на тези пазарни тенденции, търсенето на интелигентни решения и машинни технологии за обучение се увеличава. Очаква се„Интернет на нещата” (IoT) и Изкуственият Интелект (AI) да внесатнай-голямата промяна: По данни на проучване на PwC Global Digital, 73 % от анкетираните казват, че вече инвестират в IoT и 54 % в AI. „Milestone Systems желае да е част от всяка една видео инсталация в света. За да направим това, ние трябва да можем да предложим най-иновативната технологична платформа за видеонаблюдение и да дадем на нашите партньори широка гама от решения за предизвикателствата, пред които се изправят клиентите ни.

Технологията ще премине отвъд сигурността, в области като интелигентни сгради и градове, в които нашата видео платформа може да играе жизненоважна роля.“ сподели главениятдиректор по технологиите, Бьорн Скоу Еилертсен, Milestone Systems.„За цялата 2016 г., MilestoneSystems има стабилен ръст на приходите от VMS услуги в размер на 21 %, което е почти 3пъти над това за пазара. Няма съмнение, че нашата отворена платформа за общността и партньорски бизнес модел са причина за положителното развитие.

Ние се гордеем, че сме доверен и надежден партньор. Ще продължим да инвестираме в нашите партньори, като ще се съсредоточим върху новите технологии с камери, контрол на достъпа и видео анализи. Вярваме в едно бъдеще, в което видеонаблюдениетоще играе още по-значителна роля в разбирането на източниците на данни от увеличаващия се брой устройства, които свързват хората и активите.“ сподели Ларс Тингаард, президент и CEO, Milestone SystemsЗа проучването: Резултатите се основават на IHS MarkitПовече информация може да видите на:https://technology.ihs.com/За Мilestone:Основана през 1998 г., Milestone Systems е световен лидер в разработването на софтуер за видеонаблюдение. Мрежата имот партньори е интегрирала решения за видеонаблюдение в повече от 150 000 инсталации, които имат изключително широко приложение, както за сигурността, така и надградени за сценарии –„отвъд сигурността“.

Целта на Milestone Systems е да осигури възможност на клиентите си да подобрят организационните процеси и нивото на безопасност в компаниите си, чрез управлението, интегрирането и надграждането на системи за видеонаблюдение.

Start typing and press Enter to search