Z-Rock с нова програмна схема за лятото

- реклама -

Рок радиото на България навлиза в летните месеци със свежа  промяна в програмната си схема. В най-горещите дни на 2018-та, Z-Rock ще продължи да отстоява позициите си на лидер сред радиата, но ще промени предаванията си, в синхрон с лятото.

 

След кратка юнска почивка, Буги Барабата се завръща в ефира. В своето емблематично сутрешно шоу Буги отново ще разсмива, забавлява и провокира феновете на твърдата музика и качествените шеги. Пиперливото му чувство за хумор пак ще е на ход от 9-ти юли, всяка делнична сутрин, между 6 и 10 часа, а разговорът със  слушателите се развива и на FB страницата на Z-Rock:

 

https://www.facebook.com/ZRockBulgaria/

 

Малка тайна е, че точно във фейсбук феновете на Буги предложиха да съберат неговите крилати мисли в книга, за да не „отлитат“ безметежно в ефира. Само така сентенции като: „Застани пред огледалото. Виждаш се. Значи не си неотразим.“  може да се препрочитат отново и винаги да носят настроение.

След „Буги тайм“ ефирът остава с твърдо мъжко присъствие. Между 10 и 14 часа музикалното време в Z-Rock завладява Тони Георгиев. В рамките на месец юли популярният радиоводещ ще бъде част от екипа на рок радиото на България и ще звучи преди очарователната Елена Розберг.

Юлските следобеди са обречени на единствената дама в екипа на Z-Rock. Елегантността и стила на Елена Розберг определено ще правят чувството за работен следобед по-леко и  ще преведат слушателите през най-тежката част от делника- тази между  14 и 18 часа.

Друг любимец от ефира на Z-Rock, Краси Москов минава на пълен юлски релакс и ще е отново на „hijack” линия през август. Москов е и коментатор по БНТ на футболните срещи от Мондиал- 2018 г. и със сигурност ще бъде очакван от слушателите, най-малко, за да обсъдят заедно финала на Световното първенство по футбол в Русия.

Лятната схема на радиото вклюва и изграждането на мобилен сет по време на HILLS OF ROCK 2018. Между 20-ти и 22-ри юли жителите и гости на Пловдив ще може да се срещнат на  живо със своите любимци от Z-Rock. На място в мобилното студио ще бъдат Елена Розберг, Георги Згуров- Гурко и Стоян Цонев.

Z- Rock е част от радиогрупата „Оберон Радио Макс“. В портфолиото й влизат още: Radio Fresh!, Радио FM+, Melody и Радио Европа-НОВИНИТЕ СЕГА. С  иновативния си подход и конструктивни програмни промени „Оберон Радио Макс” дава силна заявка за лидерска позиция на пазара.

- реклама -