Z-Rock празнува 6 години с титаните Led Zeppelin

- реклама -

 

 5 акустични концерта на живо в студиото на рок радиото на България през празничната седмица

 На 13 октомври 2012 година Z-Rock отбелязва 6-тия си рожден ден. По повод празника истинските фенове на рок радиото на България ще имат възможност да спечелят билет за едно уникално събитие – прожекция на последния концерт на титаните Led Zeppelin, който ще се излъчи на 21 октомври от 19:30 часа, кината “Арена” в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Велико Търново, със силата на Z-Rock.

 Лондон, 10 декември 2007 година, “Celebration Day” – великолепие от звук и картина в последния концерт на великите музиканти. България е част от световната премиера на концерта, влязъл в рекордите на Гинес като „най-търсеният билет в историята на рок музиката“. В деня на българските прожекции на “Celebration Day”, филмът ще бъде показан и в Лондон, Лос Анджелис, Ню Йорк и много други градове в цял свят. Рок радиото на България ще направи десетима слушатели част от уникалното събитие – първата и единствена прожекция на легендарния концерт.

 От 9 до 19-ти октомври 2012 година феновете ще имат шанса да спечелят от Z-Rock билет за невероятното шоу като отговорят на музикалната загадка за деня, свързана с парче на Led Zeppelin.

 В празничната седмица всеки ден в специалните издания на HiJack Show с водещ Краси Москов –  HiJack Acoustic – слушателите ще чуят пет уникални акустични изпълнения на живо в ефира на Z-Rock. В понеделник в студиото на рок радиото на България за акустично шоу гостуваха Стефан Вълдобрев и звездният му бенд – Иван Лечев, Стунджи, Еко. Във вторник  (9 октомври)  предстои акустичният концерт на рок бандата Севи, в сряда (10 октомври) – метъл групата Downslot, в четвъртък (11 октомври) – БГз и в петък (12 октомври) – Светльо & Тhe Legends.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -