Z-Rock – oфициалното Sofia Rocks радио

- реклама -spot_img

Z-Rock – oфициалното Sofia Rocks радио – ще излъчва ексклузивно от специално мобилно студио на фестивала

 

Билети,  срещи на живо с рок легенди и още много супер награди за слушателите

 

Z-Rock – oфициалното Sofia Rocks радио ще излъчва ексклузивно от специално изградено мобилно студио в епицентъра на мега събитието – Национален стадион „Васил Левски”.

Oбратно броене в ефира на Z-Rock и на www.zrockbg.com ще продължи до настъпването на едно от най-горещите музикални събития това лято на 7 и 8 юли.

 

В оставащите седмици и по време на фестивала слушателите на Z-Rock ще чуят директни включвания с ексклузивни новини и гости, коментари от организаторите и участниците, снимки и видео в реално време на www.zrockbg.com , убийствена музикална селекция и уникални награди за истинските фенове.

 

Рок радиото на България стартира нова игра, посветена на Sofia Rocks. До 22 юни в ефира на

Z-Rock слушателите трябва внимателно да следят за специалния музикален сигнал, който ще ги провокира да участват като се обадят на обявения телефон. След специалния сигнал ще прозвучава песен на група от афиша на Sofia Rocks 2012. Слушателите, познали парчето ще грабнат една от супер наградите в играта – билет за фестивала, среща на живо с идолите им от Godsmack, Trivium и Sweet Savage, оригинален мърчандайз от Sofia Rocks. Точно в 18:30 часа в предаването Z-Jungle наградите ще бъдат разпределени между петима дневни победители в играта чрез жребий на живо в ефира на Z-Rock.

В третото поредно издание на Sofia Rocks истинските фенове ще слушат на живо култовата американска рок група Guns N’ Roses, която ще пристигне за първи път в страната за участието си във фестивала. В ефира на рок радиото на България звучи и специалният поздрав за Z-Rock и феновете на истинската музика от китариста на легендарната банда DJ Ашба и Дизи Рийд – кийборд, пиано, синтезатор и беквокал.

Горещи фестивални емоции очакват феновете със Z-Rock – официалното Sofia Rocks радио.

За повече информация влезте на www.zrockbg.com.

 

- реклама -spot_img
Previous articleСВОБОДЕН НАРОД
Next articleToba&Co