Z-Rock и Bon Jovi

- реклама -


Разтърсващи емоции, диамантени билети и още много изненади от

 Z-Rock за истинските фенове на легендите Bon Jovi

 

Сподели своята история с Bon Jovi  и гледай концерта на живо в непосредствена близост до великата банда!

 

Чуйте ексклузивното интервю на Джон Бон Джоуви за Z-Rock и вижте специалния му видео поздрав към всички слушатели на рок радиото на България!

 

Слушатели на Z-Rock ще изживеят разтърсващи емоции на грандиозния концерт на рок иконите Bon Jovi в България с билети за диамантения кръг на сцената. Днес, ексклузивно в ефира на Z-Rock, стана ясно, че страната ни е първата дестинация от Европа, през която на 14 май 2013 година, ще премине турнето “BON JOVI Because We Can – The Tour”.

 

Bon Jovi ще екзалтират хиляди фенове със своя знаменит рок стил, за шестима слушатели на

Z-Rock обаче преживяването ще бъде наистина паметно – те ще гледат взривяващия концерт в диамантения кръг на сцената, в непосредствена близост до бандата. За да имат невероятния шанс да станат част от диамантения кръг на събитието и да спечелят билет още преди официалния старт на продажбите, слушателите трябва да споделят своята история, свързана с Bon Jovi, на официалната фен страница на Z-Rock във facebook. На живо в ефира ще прозвучават живи включвания на слушатели, които ще споделят емоциите си, свързани с

Bon Jovi.

 

В понеделник, 5 ноември, точно в 17:30 часа, на живо в ефира на Z-Rock, жребий измежду най-добрите истории в играта ще определи големите победители, които ще грабнат диамантените билети от рок радиото на България. 

 

В ексклузивно интервю на Елена Розберг с Джон Бон Джоуви, той сподели, че българската публика ще стане свидетел на грандиозно тричасово шоу. Втората част на разговора с рок идола ще прозвучи в ефира на Z-Rock на 1 ноеври, а на 2 ноеври слушателите ще могат да чуят отново и двете части на интервюто.

 Под мотото “Because We Can”, в центъра на столицата ни, рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други, както и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който се чака през пролетта на 2013 и който ще презареди дори още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата.

 

В специално видео, публикувано на www.zrockbg.com, Джон Бон Джоуви отправи специален поздрав към слушателите на рок радиото на България  – Z-Rock.

От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират онлайн предварителните продажби за концерта, като те ще могат да бъдат закупени и през официалната интернет страница на Z-Rock  – www.zrockbg.com

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -