Юлияна Дончева сменя Стойчо Керев

- реклама -

juliana_doncheva_2 (2)„Пряка демокрация” се завръща в ефира на TV7

Юлияна Дончева сменя Стойчо Керев в стола на водещия от 28 септември

Тази есен в ефира на TV7 се завръща една от утвърдените марки на телевизията. Емблематичното публицистично предаване „Пряка демокрация” ще стартира с нови амбиции, нови послания и нов водещ на живо на 28 септември от 17:30 ч. Политическият трибой ще бъде воден от красивата бивша депутатка Юлияна Дончева.

Стойчо Керев, който създаде формата в началото на 2011 година и беше негов водещ, ще застане зад камера, като мозъка на проекта. На поста главен редактор на „Пряка демокрация” Керев, заедно с водещата Дончева, са създали железен тандем – гаранция за качеството на продуцирания от !no frame media публицистичен блок.

Всяка събота “Пряка демокрация” ще продължи да залага на отработения модел на предаването, в което трима гости ще излагат своите позиции по три теми в рамките на един час.

Ще се говори ясно, категорично и без цензура. „Пряка Демокрация” не си поставя за цел да промени политическата система, а да активизира гражданското общество у нас.

За да бъде максимално полезно на аудиторията си, предаването  ще заложи на интерактивна комуникация със зрителите. По този начин те ще имат възможността да участват пряко в процеса на общуване, задаване на въпроси и даване на оценки и мнения по зададения казус.

Темите ще се анонсират с видео материал и по всеки въпрос аудиторията ще може да изрази мнението си във Фейсбук страницата на предаването. Дебатът по всяка тема ще приключва с ясно формулирано предложение за решение, което се подлага на обсъждане в социалните мрежи.

„Пряка демокрация” ще се отличава от другите публицистични предавания и с това, че темите в предаването ще се формулират както съобразно актуалните въпроси на деня, така и по редица каузи, които се развиват от потребителите във социалните мрежи.  

Основната цел на тандема Стойчо Керев – Юлияна Дончева е да даде на зрителите възможността да участват пряко във вземането на дадено решение. За да се случи това, „решенията”, които народът взима в „Пряка демокрация” ще се официализират.

„Когато едно становище е подкрепено с достатъчен брой гласа то наистина тежи и представлява казус, който не може да бъде подминат от никой политик. Ето защо, „решенията на народа” ще бъдат „връчвани” на отговорните политици или административни фигури”, споделят от екипа на продукцията. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Моята булчинска рокля (откъс)

Излезе от печат сборникът „Моята булчинска рокля“, в който 44 неслучайни жени разказват своите съвсем истински истории. Съставител е Жанина Драгостинова. Представянето на книгата...

Две нови програми в подкрепа на бизнеса, обяви премиерът Борисов

Допълнителни 68 млн. лв. предвижда правителството за подкрепа на предприятията с над 500 000 лв. оборот и други почти 80 млн. лв. се отпускат...

79 ден на протеста: Изненада за Столична община

За 79-и път се събраха недоволните граждани на антиправителствен протест в центъра на София, а исканията им остават все така непроменени –...

Николо Коцев: Мислещите и работещите хора винаги успяват

„Надявам се, че скоро ще се намери лекарство и ваксина. Аз лично смятам, че до 5-6 месеца нещата ще се нормализират“, коментира...

Билярски: Драги Георгиев публикува документи за българина Гоце Делчев

Гоце Делчев се самоопределя като българин в цялата документация, която сме прегледали. Това заяви специално за БГНЕС историкът Цочо Билярски, който е...

Бяла и жълта боя, и яйца полетяха към сградата на ДПС

За 78-ми път се събраха недоволните граждани на антиправителствен протест в центъра на София, а исканията им остават все така непроменени –...