YALTA CLUB

- реклама -

YALTA CLUBКРИСКО И АНГЕЛ & МОИСЕЙ ГОТВЯТ ЛЕГЕНДАРНО ЛАЙВ ШОУ В YALTA CLUB

Най-успешният отбор в родната рап музика – КРИСКО, АНГЕЛ и МОИСЕЙ, които направиха хита на лятото „Кой ден станахме”, се събира за лайв на 15 декември (събота) в YALTA CLUB като момчетата са специални гости на българското черно парти ЛЕГЕНДА.

YALTA CLUB за пръв път е домакин на ЛЕГЕНДА – първото и все така единствено черно парти с изцяло българска рап музика. В микса за една нощ влизат всички велики песни на всички велики рапъри от всички велики лейбъли като селекцията е направена от водещи рап експерти и включва над 500 парчета, а на всяко следващо издание се допълва с премиерни тракове от топ артистите на родната сцена.

Бандата с гласове без конкуренция АНГЕЛ & МОИСЕЙ не се нуждае от представяне – записали се в X Factor на шега, но станали финалисти съвсем насериозно, двамата направиха невъзможното – прескочиха всички стилови ограничения и смесиха денс музиката с народната и хип-хопа като крайният резултат се превърна в най-големия хит на 2012.

КРИСКО пък съвсем заслужено носи короната на БГ рапа – с над 3 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне химнът „Почивните дни” е най-успешното му парче от дълга серия хитове като „На никой не робувам”, „Разрешена любов”, „И ти не можеш да ме спреш”, „Луди нощи” и „Слагам край”. Освен като продуцент под името Krisko Beats, рапърът печели феновете си и с лафове зад микрофона като всеки от лайфовете му е равни дози рап и стенд-ъп комеди.

 

Зад пулта е най-търсеният рап диджей DJ George, а денс шоуто е поверено на два балета – Goldy и V’s Dance с хип-хоп танци и Sonya & Janet от Sonya Pole Studio с пол денсинг – акробатични танци на пилон.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -