X Factor

- реклама -

Bogomil_X_Factor_S1_p02Богомил е специалният гост на кастинга на X Factor

във Велико Търново

 

На 16 юли екипът на шоуто ще очаква всички музикални таланти от града и региона

 

 

Детето феномен и любимецът на публиката Богомил ще бъде специален гост на първия кастинг за X Factor във Велико Търново този вторник, 16 юли. Той ще се срещне с музикалните таланти от града и региона, за да сподели с тях своя опит и за да им помогне с ценни съвети. Богомил ще се срещне и с чаровния тандем Алекс Раева и Мария Игнатова, които за първи път ще влязат в ролята си на водещи именно в болярския град.

 

Във Велико Търново преди две години, по време на кастингите за първия сезон на X Factor, 14-годишният тогава талант от Горна Оряховица беше забелязан от екипа на шоуто. Със специално разрешение от продуцентите от FreeMantle Богомил беше допуснат до следващите етапи, където категорично доказа, че притежава X Factor. Талант, излъчване, упорит труд и дисциплина го доведоха до самия финал, където беше изпреварен единствено от Рафи.

 

Богомил доби и световна известност, когато британското дуо Hurts публикува в профила си във Facebook изпълнението му на техния хит Stay. Там видеото на Богомил имаше близо 4 200 харесвания за по-малко от 24 часа и стотици коментари на хора от цял свят. Днес Богомил има сериозна за възрастта си музикална кариера, а наскоро издаде и втория си сингъл  „Тялото ти в ритъм”.

 

На 16 юли всички музикални таланти от Велико Търново ще могат да се срещнат с него, да получат ценни съвети и да разберат какво означава да носиш X Factor в себе си. По време на предварителните прослушвания претендентите от града и региона ще застанат пред екипа на шоуто, за да ги убедят, че притежават X Factor.

 

Прослушванията ще се проведат в „Гранд хотел Янтра – Шарлопов хотелс” и ще бъдат с начален час 09.00 ч. Екипът на шоуто ще очаква всички кандидати – солови изпълнители, дуети, групи, без горна граница във възрастта и без никакво ограничение за жанра на песента, която ще представят. Дори ако нямат предварителна регистрация на официалния уеб сайт на шоуто, всички музикални таланти са добре дошли  и ще бъдат регистрирани на място.

 

Повече информация претендентите могат да намерят на http://xfactor.novatv.bg

 

След кастинга във Велико Търново следват Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и София (26, 27, 28 и 29 юли). 

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

 Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката на Вазов

170-тата годишнина от рождението на Патриарха на българската литература заварва народа ни във времена на смут и страхове  Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката...

Спецакции в София: арестуваха приближен на Божков

Специализирани полицейски акции се проведоха на две места в София срещу приближени до Васил Божков. По предварителна информация е задържан е Славчо...

Засилено полицейско присъствие в квартал “Симеоново”

Засилено полицейско присъствие има в столичния квартал “Симеоново”, предаде репортер на БГНЕС. Тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за защита на свидетели при...

Без закон за опазване на рисовете у нас, популацията им ще изчезне

За съжаление в България рисовете изчезват. Последните данни са от 2008 г., имаше данни за рисове, които навлизат по Осогово, където са...

Гешев: Аз не следя творческата дейност на Бобоков

"Аз не съм видял какво е извадил обвиняемият Бобоков, тъй като не следя творческата дейност на подсъдими лица. /БГНЕС