Whitesnake

- реклама -

Предлагат на композитора на „Дай ми време” да се яви на кастинг за Whitesnake

 

Легендарната група си харесала наш китарист за кастинга, който ще организира в Цюрих. Родният музикант Драгомир Мънзов хванал интереса на музикантите, след като чрез румънски промоутър им изпратил свои записи. Кастингът за китаристи на Whitesnake ще се проведе този месец, но Драгомир все още не е сигурен дали ще замине. Но все пак родният музикант е крайно поласкан от факта, че е забелязан между многобройните фенове, които мечтаят дори само да се докоснат до легендите.

Драгомир Мънзов, чийто артистичен псевдоним е ДрагоМир, е свирил в много популярни български банди, но в момента е решил да стартира солова кариера. Освен като китарист, той се е изявявал и като композитор в банди, като „Конкурент” и „Хазарт”. Безспорният хит „Дай ми време” на „Конкурент”, който се разпознава и от малките деца, е по негова музика. От 2005-та до 2012-та година ДрагоМир е китарист в група „Обратен ефект”. Сред самостоятелните му проекти е издаденият китарен инструментален албум „Забранен”.

В момента ДрагоМир подготвя нов солов проект, който ще съдържа парчета по негови композиции и текстове и в негово изпълнение. В момента работи върху песента „Така зимуват раците”. Той е автор на музиката и текста, а аранжиментът е съвместно дело с Емо Бояджиев.

Драгомир Мънзов

- реклама -