Все по-трудни стават задачите в „Като две капки вода”

RaffiСмяна на половете в следващия лайф

на „Като две капки вода”

 

MC Hammer донесе първата победа на Рафи в шоуто

 

Рапърът MC Hammer и хитът му „Can’t Touch This” донесоха първата победа на Рафи във вчерашния епизод на „Като две капки вода”. Най-младият участник категорично спечели най-много гласове, след като пресъздаде блестящо атмосферата на хип хоп културата от 90-те. Танци, енергия, безупречно пеене и шпагат за финал изстреляха Рафи на върха. С коментара „арменец дава пари на арменец”, Хилда Казасян му връчи наградата от 1000 лв., които той дари на танцовата школа от Бургас – Дюн.

 

Все по-трудни стават задачите в „Като две капки вода”. В това зрителите ще се убедят следващата сряда, която ще мине под знака на смяна на половете. Четирима от участниците ще трябва да изиграят звезда от противоположния пол. Диана ще представи емблематична песен от репертоара на Мариус Куркински, Гъмов буквално се уплаши от „късмета” си да бъде Милена Славова, Стефан ще бъде като две капки вода с Богдана Карадочева, а Рафи – с израелската легенда Ищар. След перфектното изпълнение на I Don’t Wanna Miss A Thing от „Армагедон”, Милица отново получи космическа задача. За първи път в шоуто тя ще изпълни народна песен, и то не коя да е, а на единствената изпълнителка в света, чиито глас е звучал в космоса – Валя Балканска.

 

„Ще правя всичко, най-накрая ще се поотпусна” – това бяха думите на Мария, след като й се падна колумбийската дива Шакира. Вчера вечер тя разчувства всички с „Една българска роза” на Паша Христова, а истинска роза й подари нейният син Виктор, който дойде заедно с баща си Петко Димитров. На сина си посвети своето изпълнение и Гъмов. За култовия хит „Дим да ме няма”, на сцената с Гъмов излезе и самият Графа, за да му „удари едно рамо”. Смелостта да бъде на сцената с истинския изпълнител обаче се оказа нож с две остриета, защото за първи път актьорът от „Етажна собственост” слезе от любимата си втора позиция и отиде на предпоследното място.

 

Албена впечатли с Proud Marry и предаде нестихващата енергия на Тина Търнър. Следващият път тя отново ще бъде чернокожа – сензацията Риана. Алекс, чието превъплъщение като Рики Мартин го остави последен в класацията, си пожела песен с по-малко пеене, но вместо това ще трябва да се подмлади с 20 години за Бруно Марс.

 

Така след вчерашния жребий гримьори, стилисти и участници са изправени пред едни от най-трудните си превъплъщения в шоуто и се подготвят за наистина тежка седмица. Как ще се справят те, ще видим на 17 април от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

Като две капки вода” – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ

 СНИМКИ – КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА

- Advertisement -