Времето на Нова ТВ

- реклама -

Времето на Нова ТВ – с нов и още по-модерен облик

 

  От тази седмица прогнозата за времето на Нова ТВ е с различен и още по-модерен облик. Причина за това е напълно обновената визия на метеорологичната емисия, която зрителите вече могат да видят. Промяната е постигната благодарение на изцяло нова графика, която предлага повече интерактивност, по-богата и въздействаща илюстрация и едновременно с това прави прогнозата още по-полезна и ясна за зрителя.

 Дизайнът е разработен от международен екип специалисти, който проведе и специално обучение на водещите на „Времето на Нова”. Допълнителен елемент в прогнозата е, че тя ще предлага още повече информация и актуални новини. Разширени репортажи, тематични материали и богат снимков материал ще допринасят за още по-динамичния облик, като едновременно с това няма да липсват и различни предизвикателства към зрителите. В случаи на извънредни природни аномалии и явления по света и в страната, „Времето” и „Новините на Нова” ще си взаимодействат и ще се допълват още по-активно – важни акценти от деня ще намират своето място в прогнозата и тя също ще бъде неизменна част от новинарския блок.

 „Вярваме, че зрителят ще остане приятно изненадан и веднага ще усети настъпилите промени. Те от своя страна не само са допълнение към цялостния модерен облик на Нова ТВ, но и неизменна част от стремежа ни да бъдем полезни за зрителите и да им поднасяме новините, които имат значение по един въздействащ начин”, коментира Красимира Кръстева, Директор Новини и актуални предавания в Нова Броудкастинг Груп. 

- реклама -