„Военни престъпления”

- реклама -

„Военни престъпления” се завръща в ефира на Нова ТВ

 

Премиерен шести сезон на хитовата поредица стартира от този петък

 

Любимата поредица на Америка –  „Военни престъпления”, ще донесе нова порция криминални сюжети за българските зрители този петък, 14 септември, с премиерата на своя шести сезон  в ефира на Нова ТВ.  

 Сериалът с деветгодишна история често е определян  като много повече от екшън драма, а в епизодите от новия сезон сюжетът на екрана ще продължи да изненадва зрителите със сложните случаи,  напрегнати моменти и комични ситуации от динамичното, но винаги забавно ежедневие на специален агент Лерой Джетро Гибс и неговия екип. През 2011 г. „Военни престъпления”  е обявен за най-гледаната телевизионна поредица в САЩ, като в рейтинговите класации зад себе си остава друго легендарно заглавие –   „От местопрестъплението” и заслужено грабва интереса на зрителите завинаги.

 

От убийства и шпионажи, до терористични акции и отвлечени подводници, изправени пред различни стресови ситуации, героите на екрана упорито се опитват да разгадаят престъпленията във флота по цял свят.  В шести сезон предстоят изненадващи промени в отдела, а след смъртта на Джени Шепард е назначен нов директор, използващ непопулярни методи в работата си, които не са по вкуса на всички. Още в първия епизод от сезона ще видим чаровната Лиза Лапира в ролята на агент Лий. Тя ще се промъкне в новосформирания тим на номинирания за Еми и Златен глобус Марк Хармън, а за да изпълни тайната си мисия, няма да се спре пред нищо, дори и пред убийство.

 Броени дни преди премиерата на десетия сезон на „Военни престъпления”  на американска земя в края на септември тази година, поредицата е оставила зад гърба си цели пет награди за „Най-добър сериал”, четири приза „BMI” за филмово и телевизионно изкуство, две номинации за награда “Еми”, както и рекордната аудитория от 23 милиона за епизод.

 

В новите  серии действието във „Военни престъпления” ще пренесе зрителите в опасен кръг от неразгадани ситуации, а в края на сезона екипът ще бъде изправен пред сложна дилема, от която ще зависи дори животът на един от агентите.

 

- реклама -