Водещите Мира и Мария

- реклама -spot_img

Водещите Мира и Мария необичайно заедно в „Денят отблизо”

 

В понеделник броени дни след рождения си ден и час по-рано от обичайното, зрителите ще видят отблизо чаровната Мария Андонова – водещата на втората част на „Денят отблизо” и ще разберат каква е тайната на ежедневната ú усмивка. Двете водещи заедно ще застанат пред камерата на предаването, за да споделят със зрителите интересни факти от професионалния си опит.

„Денят отблизо” с Мира ще постави и въпроса дали знаят младите как да пият алкохол, без това да вреди на здравето им и кое според тях е допустимото количество.

Зрителите ще се срещнат и с човека, посветил живота си да разкрие истината за родното място на Паисий Хилендарски, което години наред е тема на сериозни полемики. Репортерът Любен Ефтимов отиде в дома на Иван Ненов в Самоков.

Във вторник предаването ще покаже как екстремните спортове и ситуации могат да сплотят работния екип и защо този тип тийм-билдинг е предпочитан от чиновници и счетводители.

Рубриката „Мъжки момичета” представя Мая Григорова, директор на затвор за малолетни. „Споделените пътешествия” ще отведат зрителите в Лос Анджелис през погледа на младата и красива Мария Карабоикова.

 

„Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

 

- реклама -spot_img