ВЛАДО КАРАМАЗОВ МИНАВА ПОД ВЕНЧИЛОТО

 

ВЛАДО КАРАМАЗОВ МИНАВА ПОД ВЕНЧИЛОТОЕдин от секссимволите на българския театър, който влиза в образа на Панто чаровния, но коварен Вълчев, в българската сага ще се венчае за банкерската дъщеря Евдокия Хаджиконстантинова (Анастасия Ингилизова) още в следващия епизод на „Дървото на живота” тази неделя, 20:00. Дали обаче срещата с фаталната Божура Джевезова (Теодора Духовникова) няма да обърка плановете на амбициозния Панто? Младата дама със скандална слава и лошо име ще се окаже в центъра на любовен триъгълник, който ще изправи братята Вълчеви един срещу друг. 

Междувременно, Петруна подозира, че Йордан е влюбен, след като открива кичур коса, грижовно завит в дамска кърпичка. Но дали ще разкрие Йордан тайната си любов с Азра на своята майка и ще успее ли да спре уговорената сватба на младото момиче?

Ще даде ли победата над австриеца самочувствие на Христо да признае чувствата си на Елена? Ще узнае ли Тодор за изневярата на своята съпруга? Ще успее ли Панто да убеди Борис Хаджиконстантинов да купи фабриката от Йордан?

Гледайте Епизод 6 на българската сага „Дървото на живота” тази неделя, 7 април, 20:00. 

- Advertisement -